Kuaförüm Sensin de Bülent Ersoy neden yok? Diva'nın hayranları Kuaförüm Sensin de Bülent Ersoy neden yok sorusunu sormaya başladı.

Sosyal medyada Ersoy'un programdan kovulduğu iddia edilirken, sanatçı resmi Instagram hesabından açıklama yaparak 3 aylık anlaşması olduğunu belirtti. Sözleşmenin 31 Ağustos'ta bittiğini belirten sanatçı, Amerikan Hastanesi'nde yaptırdığı Kovid-19 test sonucunun da 'negatif' çıktığını gösteren raporu yayınladı. Tüm bunlar yaşanırken aynı gün Fatih Ürek imzayı attı.

Bülent Ersoy Kuaförüm Sensin’den ayrıldı

Gelen son haberlere göre Bülent Ersoy Kuaförüm Sensin yarışmasından ayrıldı. Uzun süredir jüri üyeliğini başarıyla gerçekleştiren ünlü sanatçının yerine geçen ismin Fatih Ürek olduğu konuşuluyor. Bu bir iddia daha resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak sosyal medyada konuşulanlara göre Bülent Ersoy Kuaförüm Sensin yarışmasından ayrıldı onun yerine gelecek isim Fatih Ürek oldu.

Diva kovuldu mu?

Ardı arkası kesilmeyen iddiaların ardından Bülent Ersoy sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

İşte o açıklama:

Bugün bazı basın müntesibi muhterem arkadaşlarımın hadiseleri çarpıtarak ; aslıyla müsemma olmayan bir sunumla siz muhterem takipçilerimi yanlış bilgilerle mücehhez bilgilendirmeye çalışmaları üzerine ; gördüğüm lüzûm üzerine sağlıklı,sarih ,net ve belgelerle tescilli bilgileri sizlerle paylaşmak istiyorum.
“Kuaförüm Sensin “ adlı programdaki görevim 3 aylık bir mukavele ile sınırlı idi.
Buyrun belgesi ...
Bu arada sağlığım hakkında da yapılan spekülasyonlara yine bu belge ile cevap veriyorum.Bu asılsız haberleri yapıp tüm efkârı umumiyeyi yanıltma pozisyonu sergileyen bu basın müntesibi arkadaşlarımız umarım bir nebze aile terbiyeleri varsa utanırlar.

Bülent Ersoy, sağlık durumuyla ilgili iddialarla ilgili Amerikan Hastanesi'nden rapor ile bir de sözleşme süresini gösteren belgeyi Instagram hesabından yayınladı.

Bülent Ersoy'un açıkladığı sözleşmede süre olarak; "İşbu sözleşme imza tarihinde yürürlüğe girecek olup 31.08.2020 tarihinde kendiliğinden sona erecekdir" bilgisi yer alıyor.

Diva COVİD-19 testi yaptırdı.

Covid-19 testi yaptıran Bülent Ersoy, "Negatif" sonucunun yer aldığı belgeyi de kamuoyuyla paylaştı.

Yapımcı firma Global Medya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

"Kuaförüm Sensin’in yeni jüri üyesi Fatih Ürek ile imzalar atıldı! Ürek, yapımcılarımız Mustafa Gülnahar ve Oğuz Karali ile iddialı bir sezon öncesi bu hatıra fotoğrafını çektirdi. Hayırlı uğurlu olsun." bilgisini paylaştı.

BÜLENT ERSOY GİTTİ, FATİH ÜREK GELDİ!

Editör: TE Bilisim