Bülent Ersoy ve Onur Akay helalleşti...

Diva Bülent Ersoy, 2016 yılında 50 Bin TL'lik tazminat davası açtığı ses sanatçısı Onur Akay'la barışarak helalleşti ve yanına davet etti.

Onur Akay'ın "Felaket Tellalı" lakabına takılan ve kahkahalar atan Bülent Ersoy, "Sizin arkanızdan hep şey derim. Hakkınızı helal edin. Ayol kara haberci... Nerede ölü var, anında, daha kaldırılmadan haber veriyor diye. Kim ölmüş on gün sonra çıkıyor piyasaya siz olmasanız. Anında mesela yakınlarına telefon açıyorum, Onur Akay'dan duydum, okudum. Nasıl oldu diyorum. 

Daha zaten beş dakika oldu diyorlar. Felaket Tellalı vallahi bu. Öyle diyordum. Ayol bu çocuk nereden duyuyor? Anlaşılamaz! Daha beş dakika olmuş öleli Felaket Tellalı ayol... Senin adın bizde kara haberci... Anında! Adamı daha yeni sarıyorlar ya da kadını neyse, bir bakıyorum bizim oğlan yazmış." ifadelerini kullandı.

Röportajda ise Onur Akay'ın "Mustafa Keser'e neden 1 TL'lik tazminat davası açtınız?" sorusuna Bülent Ersoy, "Hayatımdaki bir insana yapılacak en büyük hakareti içeren, bir liralık bir dava açtım kendisine. O bir liralık davaya layık" dedi. "Mustafa Keser'le daha önceki yıllarda çalıştınız mı?" sorusuna ise Bülent Ersoy, "Benim arkamda tef çalıyordu İzmir Fuarı'nda." açıklamasını yaptı.

Onur Akay, geçtiğimiz günlerde ise usta sanatçı Mustafa Keser'le bir röportaj yapmış ve davalık olan iki tarafı da konuşturmuştu. Keser, yaptığı açıklamada Ersoy'un kendisine açtığı 1 TL'lik tazminat davası için şu sözleri söylemişti:

"Açsın. Beni değersiz kılma meselesi yani. Benim çektiğim bu videonun kaldırılması ile ilgili savcılığa dilekçe vermiş. Reddedildiğine göre, demek ki bana saldırı oldu fikri burada çürüyor zaten. Eğer bir saldırı, herhangi bir ahlaka mugayir bir şey olsaydı hâkim niye reddetsin o zaman"

BÜLENT ERSOY VE MUSTAFA KESER ARASINDA NELER YAŞANMIŞTI?

‘Benzemez Kimse Bize’ programının bitmesinin ardından Mustafa Keser’in Bülent Ersoy hakkındaki gündem olan açıklamalarının ardından bu kez de iki isim arasında ‘küfür’ krizi çıktı. Bülent Ersoy’un katıldığı bir programda Keser’in annesine küfür ettiğini iddia ederek kısa bir video kaydı izletmesine Mustafa Keser’den jet yanıt geldi.

Telefonla Mustafa Keser’e ulaşan posta.com.tr Mustafa Keser’e yaşanan bu süreci sordu. Samimi ifadeler kullanan Mustafa Keser şu yanıtı verdi, “Bülent beni sevmese benimle program yapar mıydı? Programdan sonra sevmeye bilir evet. Canlı yayına çıkmış adeta ajitasyon yapıyor. 

Ben onun annesine neden küfredeyim? O diyalog aramızda yaşanan bir espriydi. Sadece ufak bir kısmı almışlar beni kamuoyu önünde küçük düşürmek istemişler. Stüdyoda dakikalarca gülen Bülent Ersoy, katıldığı magazin programında kendisini acındırmak için ağlıyor.

"BÜLENT ERSOY AJİTAASYON YAPIYOR"

Ben görüntülerin tamamını YouTube hesabında yayınlayacağım. Hatta Bülent Ersoy, benim ona dediğim esprili çıkışın ardından dakikalarca stüdyoda güldü. Kendisi sadece ajitasyon yaparak haklı olmaya çalışıyor."

Mustafa Keser, öldüğü yönünde yayılan yalan haberlere sosyal medyadan isyan ederken, Diva Bülent Ersoy'un kendisi için açtığı 1 TL'lik davayla ilgili olarak sosyal medya hesabından; "Bir Lira karşı tarafa açılan tazminat davası, davacının kendine biçtiği değer kadardır. Sevgi ve Saygılar" yorumunu yaptı.

Editör: TE Bilisim