Bülent Ersoy 'tava' esprisine çok kızdı... "Neyin fenomenisin? Hakkımı söke söke alırım"

Hande Erçel'in bir fotoğrafının altına ''Bazlama surat'' yazarak mahkemelik olan Alp Kılınç, Bülent Ersoy'un tepkisini çekti. Erçel'in üst üste dava açtığı Kılınç, Ersoy'u da oldukça sinirlendirdi.

Tava reklamı yapılan bir paylaşımı eleştiren Alp Kılınç, paylaşımında Bülent Ersoy'un ismini geçirince ortalık karıştı.

Bülent Ersoy, reklamda kullanılan ışıltılı efektleri kendi kullandığı efektlere benzeten Kılınç'a sert çıktı. Sosyal medya fenomeni ise ünlü sanatçıyla arasında geçtiğini iddia ettiği diyalogu ifşa etti.

Bülent Ersoy'un asistanı Arzu Acay, Alp Kılınç'a yanıtların fake sayfalarca ya da fanlarca fotoğrafı montajlanarak yapılmış olabileceğini belirtirken, Alp Kılınç, Diva’nın kendisine gönderdiğini iddia ettiği mesajları ifşa etti. Yazışmalarda Bülent Ersoy'un, "Ben anlamadım, insanlar göndermiş ne demek istiyorsun burada? Beni tavaya mı benzettin, bana tava mı demek istiyorsun?'' yazdığı iddia edildi.  Alp Kılınç, Bülent Ersoy'un mesajlarına "Merhaba, Bülent abla senlik bir şey yok öylesine espri olsun diye yazdım" dedi. Bu duruma çok sinirlenen Bülen Ersoy sosyal medyadan yanıt verdi.

Bülent Ersoy instagram hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

KAMUOYUNUN DİKKATİNE;
Aziz ve Muhterem takipçilerim ve Sevgili Basın Müntesibi değerli arkadaşlarım ;
Bugün internet sitelerinde çıkan “tava benzetmesi “ ile ilgili spekülasyonel haberlerdeki benim adıma yazışmalarda bulunan fan sayfasındaki bir işgüzârın ne yazık ki haddini aşan cüretinden kaynaklı yalan bir haberidir bu ...
Şahsımla uzaktan , yakından ilgi ve alâkası yoktur.
Kaldı ki sözlerimin ne denli doğruluk içerdiğini anlamak için ; bu yazıyı kaleme alan kişinin sayfasındaki mavi tık ibaresinin olmayışı bu kişinin sahte Bülent Ersoy sayfası olduğunu göstermektedir.
Mavi tıklı resmi sayfamın dışındaki benimle ilgili hiçbir habere itibar etmeyiniz.Bilgilerinize arz olunur.
En kalbi sevgilerimle efendim.

Bülent Ersoy İnstagram hesabından yaptığı ikinci açıklama da ise şu ifadeleri kullandı:

Bu konuyu biraz araştırdım ve Alp Kılınç denilen kişinin bu tarz sahte paylaşımları daha önce de ses getirecek a plus başka san’atkârlara da uygulayıp ; kendisine prim yapmak adına böylesine yalanlara tevessül ettiğini esefle öğrendim.
Bak çocuğum ; bunları espri olarak yapıyorsanız ben esprilerinize konu olacak statüde bir kişilik değilim bu biiiirrrr.
Zira yaptığınız suç teşkil etmektedir. Çünkü mavi tıkı şoplayıp kişilere ait özerkliği kullanıyorsunuz. Ve de onların ağzıyla yorum yapıyorsunuz.
Kendinizden fenomen olarak bahsettiriyormuşsunuz. Neyinizle ? hangi bilginizle ? Hangi kültürünüzle ? Hangi cüretle bu payeleri kendinize lâyık görüyorsunuz.
Bence mizah insanı ya düşündürür ya da güldürür.Yazık ben sizin yaptığınızda iki unsuru da göremiyorum.Ve şunu unuttunuz ben diğerleri gibi susmam.Konuşurum, konuşurum, konuşurum...Ve de hakkımı söke söke alırım.
Kimsin ? Nesin ? Neyin fenomenisin ? Ah ! Yazık Zavallı çocuk..

Bülent Ersoy, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak sahte sayfaların yaptığı yazışmaların ciddiye alınmamasını istedi.

Bülent Ersoy, 'tava esprisi'nin ardından resmi instagram sayfasının fotoğrafını değiştirdi.

Editör: TE Bilisim