Yapımcı arkadaşı Fevzi Siverek'in "asansörlü, şifreli derin mezarlık hazırlattığı" haberleriyle gündeme oturan Türk Sanat Müziği'nin efsane sanatçısı Bülent Ersoy, gazetecilere yaptığı açıklamada; "Yok ölmeyeceğim Allaha şükür.. Düşmanlarıma karşı daha çok yaşayacağım" dedi. 

Onur Akay, Ebru Gündeş’in 4,5 aylık hamile olduğunu açıkladı! Onur Akay, Ebru Gündeş’in 4,5 aylık hamile olduğunu açıkladı!

"Düşmanlarıma inat daha uzun yaşayacağım"

Bülent Ersoy son dönemde mezar yeri haberleriyle gündemden düşmüyor. 70 yaşındaki şarkıcının geçen yıl babasının cenazesinde söylediği sözler aylar sonra sosyal medyada viral olmuştu. Geçen günlerde Ankara’da bir güzellik merkezinin açılışına katılan Diva, mezar yeri konusunda içişleri bakanı Süleyman Soylu’dan yardım istediğini açıklamıştı. Bu gelişmenin hemen ardından da Ersoy’un mezarlıkta kendisinde destek olan eski dostu Fevzi Siverek’in açıklamaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Siverek ünlü sanatçının kendisine şifreli ve asansörlü mezarlık yaptırdığını, bunun için de 1,5 milyon TL’yi gözden çıkardığını dile getirmişti. Siverek’in sosyal medyayı sallayan açıklamalarına sinirlenen Ersoy instagram sayfasından “ölmedim arkadaşlar” başlıklı bir yazı kaleme alarak iddiayı yalanlamıştı. Ünlü sanatçı geçen perşembe Nişantaşı’nda kameralara takıldı. Bülent Ersoy “düşmanlara inat daha uzun yaşayacağım” dedi. (Tv100)

Editör: TE Bilisim