Eski assolistlerden Pınar Eliçe’yi programına konuk eden Seyhan Soylu nam-ı diğer Sisi; canlı yayında Diva Bülent Ersoy’la ilgili ilginç açıklamalar yaptı. Soylu’nun açıklamalarına Eliçe de çok şaşırdı.

Soylu, canlı yayında Eliçe’ye şunları söyledi: “Gazinocular kralı rahmetli sayın Fahrettin Aslan’ın yazıhanesine gittim ve o dönem sevgili Fahrettin Aslan seni Maksim’e çıkarıyordu. Ve o tarihte Harika Avcı, sen (Pınar Eliçe) ve Seda Sayan için ne hakaretler etti Bülent Ersoy telefonda, Seda’da dahil ama buna. Bu kadınları sahneye çıkardığın için ben (Bülent Ersoy) artık sahneye çıkmıyorum dedi. Ben kendi kulağımla duydum.” sözlerini kullandı. Canlı yayında Seren Serengil ilgili iddialar da yer aldı. Şaşkınlığını gizleyemeyerek Seyhan Soylu’yu dinleyen Pınar Eliçe, “Demek ki eşref saatine denk gelmiştir ama Bülent Ersoy beni çok sever hatta bana uskumru balığı derdi. O yıllarda ben gerçekten çok eleştirilen sanatçılardan biriydim Seyhan. Bunları çok konuştuk ama Bülent Ersoy’un sonrasında da beni çok alkışladığını bilirim’’ dedi.

BÜLENT ERSOY’DAN İDDİALARA YANIT VERDİ

26 Mart Cumartesi günü Almanya’daki konseri için Köln’de bulunan Diva Bülent Ersoy, hakkındaki iddiaları duyunca ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’a Almanaya'dan özel açıklamalar yaptı. Ersoy, “Seyhan Soylu’yu aslında çok severim, o da beni sever. Ama bunlar onun ilgi çekmek için yaptığı uydurmaları. Kiminle ilgi çekecek Bülent Esoy’la. Tamamen asparagas… Böyle bir şeyin doğruluk payı yüzde sıfır. Kendisini, programını gündeme getirmek amacıyla yapılmış. Merhum Fahrettin Aslan o insanla konuşur mu acaba? Pınar Eliçe kadromda dansöz olarak çalıştı. Harika Avcı ise Taşlık Gazinosu’nda kadromda sıra kızıydı. Uskumru balığı gibi kadın kadın olan Pınar Eliçe ve huyu da suratı da fevklade güzel olan Harika Avcı’yı neden çalıştırayım kadrolarımda o zaman? Kadromu her zaman kendi isteğim ve arzum doğrultusunda seçtim. Bunlar benim emsalim değil ki, küçük çocuklardı. Ben niye rahatsız olayım ki? Zeki Müren’den rahatsız olmadım ben. 

Seda Sayan, 'Halam' dediği Bülent Ersoy ile birlikte görülüyor.

Seda Sayan’a gelince o önce başka gazinolarda çıkıyordu, assolist değildi. Sonradan Maksim’e geldi. Seda benim sadece bir sanâtkar arkadaşım değil sevgisi, saygısı, hürmeti candan riyasız olan bir kızdır. 3’ünü de çok severim. Benim alt kadromda Müzeyyen Senar üstadım, Ajda Pekkan, Sezen Aksu, İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar gibi gibi A plus ustalar çalıştı ve ben onlarla hep iftihar ettim. Kendilerine karşı hiçbir rahatsızlığım da olmadı. Bu konulara sakın ola ki Seda Sayan’ı karıştırmasınlar. Seda benim, eğer ki kara günlerim olursa bana kucak açacak olan en baş kişidir." ifadelerini kullandı.

Bülent Ersoy, İzmir Fuarı'nda görülüyor.

Türk sanat müziğinin yaşayan efsanesi Bülent Ersoy şöyle devam etti: "Seren Serengil’e gelince o yaşlarda o zamanlarda piyano çalan küçücük bir çocuktu. Ne sahnesi, ne kıskanılması? Seren Serengil zaten annesi çok arkadaşımdır. O da sanki elime doğmuş gibi bir çocuk. Onunla didişir miyim ben. Kaldı ki bu haberler çıkmadan bir gün önce Seren Serengil’i bizatihi aradım siyah elbisen çok güzel, çok iyi taşımışsın aferin sana diye tebriklerimi sundum kendisine. Hatta kim dikti dedim, Seren de Hakan Akkaya’nın diktiğini söyledi bana. Bende Hakan’cığımın da ellerine sağlık benim yerime öp kendisini diye de tebriklerimi sunmuştum. Bunlar çok komik ve tekrar söylüyorum yüzde sıfır dahi aslı olmayan ilgi çekmek için yapılmış asparagas haberlerdir. Hakikaten bazen bu yalan dolanların karşısında şaşırıyorum. Bunlar nasıl insanlar diye düşünüyorum. Tabii umurumda olmuyor ama karşımdaki adı geçen kişiler alınırlar belki diye bu açıklamaları yapıyorum. Oysa ki dünya bile benim umurumda değil, hayatımı yaşıyorum sefam olsun oh oh.”

Bülent Ersoy gazino yıllarından bahsederken ilginç açıklamalar yaptı. Kadrosunu kendisinin kurduğunu belirten Diva, birlikte sahne aldığı sanatçılarla da hep iftihar ettiğini söyledi.

 

Editör: TE Bilisim