Bülent Ersoy Mevlid Kandili nedeniyle tesettüre girdi.. 


Bülent Ersoy için "askerliğini yapan ilk türbanlı olarak tarihe geçti" şeklinde tweet atan Twitter takipçilerinin yanı sıra ünlü isimlerde yorumlar yaptı.

Başörtüsü takan Diva kapalı bir kıyafetle ekrana çıktı. Programı semazen gösterisi ile açan Diva, önce Tela Al Bedru Aleyna adlı ilahiyi seslendirdi. Konuk şarkıcı Umut Zen ise Fethullah Gülen'in şiirinden bestelenen Hüzünlü Gurbet adlı şarkıyı seslendirdi.Bülent Ersoy da Hüzünlü Gurbet şarkısına coşkuyla eşlik etti. Bülent Ersoy için "askerliğini yapan ilk türbanlı olarak tarihe geçti" şeklinde tweet atan Twitter takipçilerinin yanı sıra ünlü isimlerde yorumlar yaptı.

İşte ünlü isimlerden gelen yorumlar:

Cemil İpekçi: Bülent Ersoy daha 17 yaşındaydı tanıdığımda o zamandan beri dinine ve Rabbine ne kadar bağlı olduğunu bilirim. Birde tabii ki yaradan bilir.

Cüneyt Özdemir: Bu akşam Bülent Ersoy Show'u izleyen kaç ateist dine dönecek kim bilir! Hele  o yeşil tüylü kostüm yok mu!

Atilla Taş: Bülent Ersoy eğer müslümanları memnun etmeyi gerçekten isteseydi, bugün mevlüt kandili, ben program yapmıyorum kardeşim dese anlardım.

Behzat Ç: Bülent Ersoy gündemi değiştirdi zamanlaması çok manidar

Onur Akay: Bülent Ersoy'un kapanması üzerine iktidar partisi bu seneki seçimlerden çekildiğini açıklarmış.

Barış Yarkadaş: Bülent Ersoy, şimdi de " paralel'' yayına  geçti. Fethullah Gülen'in şiirini okuyor sanatçı.

Rüstem Batum: Bülent Ersoy'un ne sesine ne kendine ne yaptığı müziğe hiçbir zaman tahammül edemedim. Şimdiki yaranma çabası da antipatikliğini arttırdı.

Olcay Ünal Sert: Bülent Ersoy'un samimiyetine her zaman inanmışımdır. Her hafta doğallığıyla twitter da tt olmayı başarıyor,  bu da onun başarısı kesinlikle.

Funda Erkoç: Bir an Emine hanım geldi sandım programa ama Bizim Bülentmiş

Seyhan Erdağ: İyi ki yorum yapmıyorum Show Tv'deki gibi. Sabah ilk konumuz Bülent Ersoy olacaktı, ardından niye beni eleştirdiniz diye, dinini türban takacak kadar iyi bilen Bülent Ersoy; yönetimi arayarak kulak çekilsin isteyecekti... Çok şükür sabah gerilmeyeceğim.
Şamil Tayyar: En azından Sarıgül'den daha samimi


Bülent Ersoy Mevlid Kandili'nde türban takınca twitter'da trend topic oldu.

Editör: TE Bilisim