DİVA KÜRTÇE OKUDU

Diva ilk kez Kürtçe olan Rındamın parçasını canlı seslendirdi. İzzet Yıldızhan'ın, "Türk televizyonlarında ilk kez Bülent Hanım'a Kürtçe şarkı söyleteceğim" demesi üzerine, Bülent Ersoy, "Becerebilir miyim ayol. Kürt kardeşlerimiz diyecek ki bu manyak beceremedi. Sonra rezil olurum ayol." şeklinde cevap verdi. Ardından ise parçayı seslendirdi. Ayrıca Show programını Popstar Alaturka'ya çeviren Ersoy, programda genç yetenekleri yarıştırarak juri üyeliğine devam edince, ünlü isimler tarafından programın formatı eleştirildi. Twitter'da modacılar tarafından bu gece giydiği kostümüne ağır eleştiriler alan Ersoy'a, magazinciler ise söylediği şarkıların sözlerini unutunca Ajda Pekkan'ı hatırlatan tweetler attı.

İşte Diva'yı eleştiren tweetlerin bazıları:

Magazinci Sacit Aslan: Bülent veda etti ama ekranda devam edecek diye yazdı! Neler oluyor anlamıyorum.

Modacı Gülşah Saraçoğlu: Bülent hanımın elbisesi, Aman Allahım koskoca Divaya layık göremedim. En ufacık bir kusurunda ben rahatsız olurken, Elbiseyi diken görmüyormu acaba.

TSM sanatçısı Onur Akay: Bülent Ersoy & İzzet Yıldızhan Show'da format sorunu var. Programı oturtamadılar. Gazino Geceleri şeklinde bir format daha çok yakışırdı.

Magazinci Funda Erkoç: Eyvah her an Ajda'nın çıkıp ne oldu Bülent sözlerimi unutuyorsun demesini bekliyorum. Ve Bülent sözleri unutur vokallere döner dönerken de üstünü çıkarttığı için gözüken kolları hafif sarkmış halde sallanır.

Magazinci Salih Keçeci: Show Tv de O Ses Türkiye'nin yeni versiyonu başlamış galiba. Juri Bülent Ersoy- İzzet Yıldızhan. Niye konuk almışlar ki.
Editör: TE Bilisim