İbrahim Tatlıses'ten oğluna... "Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" İbrahim Tatlıses'ten oğluna... "Babalık nasıl yapılır onu öğrensin"

91. İzmir Enternasyonal Fuarı 'Çim Konserleri'nin son konuğu  Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy oldu.

Bülent Ersoy, Burcu Sedef imzalı derin göğüs dekolteli mavi kostümüyle dikkat çekti.

“Bir Ben Bir Allah Biliyor” şarkısıyla konserine başlayan Diva'ya alanı dolduran 120 bin  müziksever eşlik etti.

Diva son günlerin ünlü modacısı Burcu Sedef imzalı mavi renk göğüs dekolteli bir kostümü tercih etti.  İtalya'nın Milano şehrinden özel olarak getirtilen ipek organze kumaşlar ile hazırlanmış kostüme Bülent Ersoy; "İzmir Rüyası" adını verdi.

Sahnede dekoltesinin azizliğine uğrayan Ersoy'un yardımına ise ekibi koştu. Diva'nın saç ve makyajını ise Azerbaycanlı saç ve makyaj uzmanı Anar Agakishiev hazırladı.

İlk şarkısının ardından konseri dinlemeye gelenlere hitap eden Ersoy, “Helal mi? Helal. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. İzmir’i pek severim. İzmir çok müstesna bir kent. Kimsenin kimseye nedir, ne değildir, nasıl olmalıdır, acaba böyle olmalıydı, ya da olmamalıydı gibi gibi duygu ve düşünceleri olmayan, hayatı herkesin kendi rahat ettiği doğrultuda içinden geldiği gibi yaşadığı negatif kritizelerden uzak ve  bu yaşamdan da rahatsız olmayan mantalitede bir şehirdir İzmir. Ve İzmirliler ne güzeldir ki bugün İzmir’deyim, sizlerleyim" dedi .

(Ekran görüntüsü Instagram)

Diva Bülent Ersoy'un zor anları!.. Bir anda göğsü fırlayınca yardımcıları imdadına koştu...

'Aldırma Gönül' şarkısını seslendirirken Diva bir anda kostümünün azizliğine uğradı. Bir ara göğsü açılınca sanatçının yardımına ekibi koşarak dekoltesini kapatmasına yardımcı oldu.



Yıllar önce 80'li yıllarda, Bülent Ersoy cinsiyet değiştirme ameliyatı olduktan sonra seyircilerin "Aç aç" tezahüratına dayanamayarak göğüslerini gösterince mahkemelik olmuş sahne yasağı gelmişti. Bülent Ersoy o dönem, göğüs skandalı sonrası bir hakime hakarette bulunduğu gerekçesiyle Buca Cezaevi'nde yatmıştı. Ersoy'un sahne yasağı Turgut Özal'ın yasa da yaptığı değişikle kaldırılmıştı.

Editör: TE Bilisim