Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın'ın aşk görüntüleri ortaya çıktı Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın'ın aşk görüntüleri ortaya çıktı
NTV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Sohbetler'de Ceyda Düvenci'nin konuğu Burcu Güneş oldu. Yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği Bambaşka Sohbetler'de Burcu Güneş, 25 yıllık müzik kariyerinde ilk kez ailesiyle ilgili itiraflarda bulundu. Güneş, "18 yaşıma kadar annemi hiç görmedim" dedi!
 
Babam yeni bir hanımla evlenmişti ve o hanım annemin bizi aramasını istemiyordu!
Burcu Güneş: "7 yaşında annemle babam boşandı, 18 yaşıma kadar annemi hiç görmedim. Annemi çok özler ve ona şiirler yazardım. Annemle hiç karşılaşamadım, göremedim. Evin içinde biraz fazla babaannemin maskülen ve otoriter şekilde davranışıyla büyüdüm. Evde dedem, babam ve babaannemle büyüdüm. Annemi sonradan İzmir'de buldum, o zamanlar cep telefonu yok, işyeri numarası yok,bir telefon görüşmesi bile yapamıyoruz... Annemin bizim evi araması yasaktı, babam yeni bir hanımla evlenmişti ve o hanım annemin aramasını istemiyordu. İlk kez anlatıyorum. Anlattığım konular değil bunlar. Benim hayatımdan çok güzel bir roman çıkar ama, ben anlatabilir miyim bilmiyorum" dedi.
 
Burcu Esmersoy da anlattı geçmişini... Rahatlatıyor belki...
Burcu Güneş, Ceyda Düvenci'ye "Çok arkadaşım anlatıyor artık geçmişini, Burcu Esmersoy da anlattı. Rahatlatıyor belki insanları ama, babam öldüğü için onu da zor durumda bırakmak istemiyorum. Onların izni olmadan çok konuşuyormuşum gibi olmasın, ailemi de kötü duruma düşürmek istemiyorum, çünkü onların da kendi hikayeleri..." dedi.
Editör: TE Bilisim