Sosyal medya hesaplarından çarpıcı bir eşcinsellik itirafında bulunan efsane kalecisi Iker Casillas, "Umarım bana saygı duyarsınız. Ben bir eşcinselim" dedi. Puyol da bu paylaşıma, "Hikayemizi anlatmanın zamanı geldi Iker" yanıtını verince sosyal medyanın gündemi bir anda ikili oldu. Casillas, daha sonra yaptığı paylaşımı kaldırdı.

Real Madrid'in efsane kalecisi Iker Casillas, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda eşcinsel olduğunu duyurdu. Ezeli rakibi Barcelona'nın efsanesi Puyol ise bu paylaşıma olay bir cevap verdi.

Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın'ın aşk görüntüleri ortaya çıktı Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın'ın aşk görüntüleri ortaya çıktı

"HİKAYEMİZİ ANLATMANIN ZAMANI GELDİ"

Eşcinsel olduğunu açıklayan Casillas, "Umarım bana saygı duyarsınız. Ben bir eşcinselim." ifadelerini kullandı. Casillas'ın paylaşımına yorum yapan Barcelona'nın eski kaptanlarından Carles Puyol ise "Hikayemizi anlatmanın zamanı geldi Iker." diyerek çarpıcı bir açıklamada bulundu. Puyol paylaşımını daha sonra sildi.

İSPANYA MİLLİ TAKIMI'NDA BERABER FORMA GİYDİLER

Real Madrid'in ve Barcelona'nın kaptanlığını yapan Iker Casillas ve Carles Puyol, uzun yıllar İspanya Milli Takımı'nda birlikte forma giydi. 2015'ten 2021'e kadar gazeteci Sara Carbonero ile evli olan Casillas'ın Lucas ve Martin adında 2 çocuğu var.

Iker Casillas, Gerard Pique'den ayrılan Shakira ile aşk yaşadığı iddialarına 2021 yılında Instagram hesabından yanıt vermişti:

Instagram hesabı üzerinden Shakira iddialarına yanıt veren Iker Casillas çıkan haberleri tiye almıştı. Real Madrid'in eski kalecisi, Instagram hikayesinde dedikoduları tek tek paylaşarak duruma isyan ederek, Shakira'yı takip etmesinin aşk yaşadıkları anlamına gelmediğini belirtmişti. 

Casillas, Twitter hesabından yaptığı açıklamada; sosyal medya hesabının hacklendiğini duyurarak LGBT bireylerden özür diledi!

Casillas, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Hesabım saldırıya uğradı. Neyse ki her şey yolunda. Tüm takipçilerimden özür dilerim. Ve elbette, LGBT topluluğundan daha fazla özür dilerim." mesajını paylaştı.

Editör: TE Bilisim