Öne Çıkanlar Müzik Dizi Show TV Vefat Korona

Casillas önce gay olduğunu duyurdu, ardından hesabının hacklendiğini belirterek, LGBT bireylerden özür diledi!

Sosyal medya hesaplarından çarpıcı bir eşcinsellik itirafında bulunan efsane kalecisi Iker Casillas, "Umarım bana saygı duyarsınız. Ben bir eşcinselim" dedi. Puyol da bu paylaşıma, "Hikayemizi anlatmanın zamanı geldi Iker" yanıtını verince sosyal medyanın gündemi bir anda ikili oldu. Casillas, daha sonra yaptığı paylaşımı kaldırdı.

Casillas Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Hesabım saldırıya uğradı. Neyse ki her şey yolunda. Tüm takipçilerimden özür dilerim. Ve elbette, LGBT topluluğundan daha fazla özür dilerim." mesajını paylaştı.

Charles Puyol da hiçbir açıklama yapmadan paylaşımını sildi.

İşte o paylaşımlar:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.