Ünlü modacı Cemil İpekçi, Moderatörlüğünü Seyhan Soylu ve Gökay Kalaycıoğlu’nun yaptığı, Genel Yayın Yönetmenliğini Savaş Kalafat’ın üstlendiği Al Sana Haber programına bağlandı…

Seyhan Soylu’nun sorularını cevaplayan ünlü modacı ilişkilerini anlatırken birlikte olduğu kadınlar yaptığı imam nikahından bahsetti…  Seyhan Soylu’nun “Sanat dünyasından kimden çocuk sahibi olmak istersin?” sorusuna ve örneklenen Sezen Aksu ismine Cemil İpekçi itibar etmedi.  Hiç duraksamadan bir dönem birliktelik yaşadığı şarkıcı ve oyuncu Melike Demirağ örneğini verdi…  İşte o söyleşinin itiraf haline gelen çok özel anları:

Cemil İpekçi: Oturup kendi cinsiyle birlikte olup değilim demek ne mantığa sığıyor ne de akla…  İnsanlar “gay”in ne olduğunu ve kaç çeşit olduğunu bile bilmiyorlar…

Seyhan Soylu: Hiç Çocuk yapmayı düşündün mü?  Bir Çocuğun olsun diye düşündün mü?

Cemil İpekçi: 17 ve 21 yaşında evlendim. İkinci eşim Belçikalıydı. 1,5 sene beraber olduk. Benim çocuğum olmuyor.  Benim çocuğum yıllarca olmadı.  Ama çocuk olmasını çok istedim.

Seyhan Soylu: Hangi sanatçıdan çocuğun olmasını isterdin?

Cemil İpekçi: Hiç sanatçıdan çocuk olmasını istemezdim.  Sanatçılık yeterli.  Anne sanatçı olmasın bari.

Seyhan Soylu: Sosyeteden kimden çocuk sahibi olmak isterdin?

Cemil İpekçi: Benim muhafazakâr bir tarafım var. Ben ortalıklarda bir kadından değil de eski zaman annesinden isterdim. 

Seyhan Soylu: Köyden bir kadın olsun mu isterdin?

Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın hakkında ilk kez konuştu! Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın hakkında ilk kez konuştu!

Cemil İpekçi: İllaki değil.  Öyle eski zaman annesi gibi kadınlar var.  Çocuğa çok değer veren çocuğu şımartmadan büyüten bir kadın isterdim.

Seyhan Soylu: Senin en büyük aşklarından biri Sezen Aksu.  Değişik bir şey yaşar mıydın?  Büyük aşk yaşasaydı yuva kurar mıydı?

Cemil İpekçi: Sezen’le benim bedensel çekimimiz yok.  Daha çok ruhsal çekimimiz var.  Tanıştığım günden beri sanki ruh ikizimiz gibi… Beni öyle sevdiğini biliyorum. Çok tuhaf şöyle bir duygum var. Sezen’in neyi varsa benim sanıyorum.  Sezen de öyle. Benim neyim varsa onun…

Seyhan Soylu: Sezen Aksu’dan çocuğun olsun ister misin?

Cemil İpekçi: Yani, sanatçıdan anne baba olması çok zor.  Melike Demirağ’dan çocuğum olsun isterdim.  Çünkü beraber olmuştuk. Bunu Melike de saklamıyor zaten…  Melike Demirağ benim hayatımda eşim olmasını istediğim ölçülere sahip bir kadın.

Seyhan Soylu: Çocuğun kız mı olsun yoksa erkek mi?

Cemil İpekçi: Ben hiç erkek çocuk istemedim.  Kız çocuk olmasını istedim.

Seyhan Soylu: Nihat Doğan oğlunun adını “Amin Batıgan” koyacak. Sen ne koymak isterdin?

Link: SEYHAN SOYLU, CEMİL İPEKÇİ'YE ÇOK ÖZEL SORULAR SORDU! YILLAR SONRA GELEN ÇOCUK İTİRAFIYLA KARŞILAŞTI - YouTube

Editör: TE Bilisim