Cenk Eren, Serenay Sarıkaya’nın bikinili verdiği pozu Instagram’dan eleştirdi. Oyuncuyu Banu Alkan’a benzeten şarkıcı, “İyi bir oyuncu, çok güzel bir kadın. İyi giden kariyeri var, çokta iyi bir menajere sahip; peki böyleyken neden 90’lı yılların Banu Alkan’ı gibi pozlar vermeye gerek duyar?” diye yazdı.

Sosyal medya sayfalarında takipçilerin eleştirilerinin ardından Cenk Eren, Instagram hesabından yaptığı açıklamada; "Aman efendim konuyu başka yerlere çekmeyin. Banu Alkan, o yıllarda da bu zamanda gayet güzel bir kadın. O tarz pozlar sadece o zamanlarda kaldı demek istedim" mesajını paylaştı.

Cenk Eren, eleştirilerin ardından sosyal medya hesabından eleştirilere yanıt verdi.

Cenk Eren sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;  "Arkadaşlar ben bikini giymesini ya da bikiniyle poz vermesini eleştirmedim ki o pozları eleştirdim, bakın Serenay burada da bikinili ve muhteşem pozlar." yanıtını verdi.

Sosyal medyadan takipçilerine seslenen Cenk Eren "Benim çok değerli, çok kıymetli, çok özel takipçilerim, yormayın beni lütfen. Seviyorum sizleri, iyi hafta sonları. Günaydın" mesajını paylaştı. Eleştiriler durmak bilmeyince bir açıklama daha yapan Eren; "Benim ne haddime insanların kılığını kıyafetini eleştirmek. Ben ne önemli adammışım, bu kadar önmesemeyin beni. Bir laf söyledim, yer yerinden oynadı. Kullanmayan yer kalmadı. Önemsemeyin bizlerin bu kadar söylediğini. İşimiz, gücümüz var bizim. mesajını paylaştı.

İşte Serenay Sarıkaya'nın o pozları:

Peki Serenay Sarıkaya'nın Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafları siz nasıl buldunuz? Yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim