Acı Ekmek'te Bülent Ersoy Zeynep karakterini canlandırırken, Fikret Hakan, Kerim Bey karakterini canlandırıyor. Arabesk müziğin hakim olduğu yıllarda çekilen Türk Sineması'nın önemli filmleri arasında yerini alan 'Acı Ekmek'te Diva rolü gereği Süt Anneyi canlandırıyor. Filmde rol alan bebek, Serkan Eruysal bu arada. Süt anneden geçen bir yetenekle kendisi de şarkıcı olmuş. Serkan ismiyle müzik çalışması yapan genç delikanlı, Romanya'nın en ünlü isimleriyle düetler yapmış.

Serkan Eruysal, Acı Ekmek sinema filminde Ersoy'u emerken.

Bülent Ersoy yıllar sonra Acı Ekmek filminde rol aldığı Serkan Eruysal ile bir araya gelmişti.

Yılmaz Duru'nun yazıp yönettiği Acı Ekmek sinema filmi 80'li yıllarda Yeşilçam'ın en çok konuşulan yapımlarından birisi oldu.

Serkan Eruysal, yıllar sonra Serkan ismiyle 'Korkuyorum' adlı bir cd yayınladı. Yıllar geçmesine rağmen şarkılarından çok Ersoy'un emzirdiği çocuk olarak hatırlandı...

Diva Bülent Ersoy söz ve müziği Suat Sayın'a ait Zalimin Zulmü isimli şarkıya klip çekti. Ayşe Ersayın'ın yönettiği klipte Diva yine rol gereği bebek emzirdi.

'Zalimin Zulmü' klibinde evlenerek yuva kuran Ersoy'u eşi rol gereği Oya Aydoğan ile aldatıyor.. Diva klipte de bebek emziriyor. Senaryo gereği eşi ile papatyalarla dolu jakuzide klip çeken Bülent Ersoy yine aldatılmaktan kurtulamıyor.

Editör: TE Bilisim