Şarkıcı Ebru Gündeş dolandırıcı İranlı Reza Zarrab ile yaşadığı aşk gündem olmuştu. Servet değerindeki hediyeler için “Kocam bana Marsı satın alacak” demişti.

Daha sonra Reza Zarrab’ın Türkiye’nin gördüğü en büyük dolandırıcılık ağı olduğu ortaya çıkınca Gündeş kameralar önünde ağlamıştı. Ebru Gündeş İran’lı eski eşi nden sonra aşkı Irak’lı iş adamında buldu. Ebru Gündeş’in yüzü bu sefer aşktan gülecek mi?

İranlı Reza Zarrab’dan geçen yıl boşanan 48 yaşındaki şarkıcı Ebru Gündeş’in Iraklı 28 yaşındaki iş adamı Rassan Khoshnaw ile birlikte olduğu iddia edildi.

Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre Rassan Khoshnaw, Ebru Gündeş’in sahne aldığı her eğlence mekanına gidiyor.

Haberde şu bilgiler yer alıyor: “Sosyal medyada dolaşıma çıkan videoda Ebru Gündeş, Sezen Aksu’nun ünlü şarkısı ‘Seni İstiyorum’u söylerken manalı bir jest yapıyor. Vokalistlerinin ‘Yalan değil artık inkar etmiyorum yeter, hatta belki seviyorum istiyorsan eğer’ sözlerine karşılık olarak Rassan Khoshnaw’ın masasına doğru ‘Çok seviyorum çok’ diye sesleniyor.

Rassan Khoshnaw kimdir?
Rassan Khoshnaw 28 yaşındadır. Rassan Khoshnaw’un Iraklı iş adamı olduğu öğrenildi. Irak’ta inşaat, pazarlama, distribütörlük gibi sekörlerde faaliyet gösteriyor. Iraklı iş adamının şimdilerde dijital sosyal medya yatırımlarına yöneldiği söyleniyor.

Ebru Gündeş kimdir?


12 Ekim 1974 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Ebru Gündeş aslen Gazianteplidir.

İlk öğrenimini Ankara Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu’nda, orta öğrenimini İstanbul Sefaköy Lisesi’nde okudu. Maddi imkansızlıklar nedeniyle liseden sonra okumadı. Konfeksiyon atölyesinde çalışarak iş hayatına atıldı.

Ebru Gündeş’in ses yeteneğini ilk keşfeden annesi Müjgan Ayvazoğlugil oldu. 1989 yılında bir aile dostu, sesinin güzelliğini görerek onu ve annesini Raks Neşe Müzik’in ortağı Neşe Demirkanat ile tanıştırdı. Ebru Gündeş’in sesini dinlediğinde büyülenen Neşe Demirkanat, onu prodüktör Koral Sarıtaş ve Selçuk Tekay ile çalışmasını sağladı.

1991 yılında Emel Sayın’ın vokalistliğini yaptı. 1993 yılında ilk albümü ‘Tanrı Misafiri’ müzik piyasasında büyük ilgi gördü. Henüz 19 yaşında olmasına karşın güçlü sesi dikkat çekti. İlk albümünde 1 milyon 250 bin satış rakamı elde etti.

1998 yılında altıncı albümü ‘Dön Ne Olur’u piyasaya çıkardı. Albüm yine en çok satan albümler arasında yerini aldı. Fakat ünlü şarkıcı, 1999 yılında ‘Dön Ne Olur’ albümünün basın tanıtımı sırasında bayılarak yere düştü. Albüm tanıtımı yarıda kalan Ebru Gündeş, 1 Aralık 1999 günü beyin kanaması teşhisiyle yattığı hastanede iki önemli ameliyat geçirdi. 16 Aralık 1999 tarihinde taburcu oldu ve sağlığına kavuştu.

Aynı albümde yer alan ‘Sen Allah’ın Bir Lütfusun’ şarkısının klibinde Fenerbahçe’nin Nijeryalı futbolcusu Uche Okechukwu ile rol aldı.

2013 yılından itibaren ‘O Ses Türkiye’ adlı müzik yarışma programında jüri üyeliği yaptı. Ebru Gündeş, 2021 yılı itibarıyla 47 yaşındadır.

1990-1993 yılları arasında Hamdi Vardar, 2002-2003 yılları arasında avukat Ömer Durak, 2010-2021 yılları arasında iş insanı Rıza Sarraf ile evli kaldı.

Ebru Gündeş 1.60 metre boyunda, 55 kilo ve terazi burcudur.

Editör: TE Bilisim