Bugün masada konu evlilik ve ilişkiler üzerine gelince Seyhan Soylu program yorumcularından Ebru Polat’a uzun zamandır hayatında olan erkek arkadaşı Tolgahan Yıldız ile ilgili bir soru yöneltti;“Tolga bana dedi ki ‘Abla biz artık çocuk düşünüyoruz’ diyerek 'doğru mu yanlış mı?' diye sordu.

Ebru Polat’ ı itirafa götüren diyaloglar şöyle:
Ebru Polat “Valla olursa iyi olur artık. Evlendikten sonra ama. O benim kırmızı çizgimdir. Herkesin düşüncesine saygı duyuyorum. Çocuğun evlilik müessesesi içinde yapılmasını düşünen insanlardanım. Belki geri kafalı diyebilirsiniz. Ama böyle düşünüyorum. Evlenmeden önce denemesini dahi yapmam. Hayırlısıyla evleneceğiz inşallah” deyince Seyhan Soylu “Aaaa ilk defa burada itiraf etti. Nikah şahidiniz herhalde ben olurum” dedi.
Ebru Polat; “Sen herhalde şahit olursan kesin orada konuyu karman çorman yaparsın biz de evlenemeden geri döneriz. Seyhan bu nikah memuruna falan saldırır. O düğün iptal olur”
Seyhan Soylu; “Tolga ile kavga ettiğinizde barışmanızda en büyük etken bendim”
Ebru Polat; “Hayatım sen çok erkek tarafısın sen olmaz. Bütün erkekler için yazık günah diyorsun. Seni hızlı kandırıyorlar o yüzden”
Seyhan Soylu; “Beynimi estetik yaptıramadım. Erkek olarak kaldı. Neden estetik yaptırmadım çünkü bende büyük beyin var. Peki düğün ne zaman?”
Ebru Polat; “O daha belli değil. Yok öyle bir tarih ortada” deyince program yorumcularından Nurettin Soydan “Evlilik teklifi almadın herhalde henüz. Evlilik teklifi yaptı mı Ebru?” dedi. 
Ebru Polat “Yaptı. Hem de kaç kere yaptı”
Nurettin Soydan “O zaman sen havada tutuyorsun”
Ebru Polat “Ben havada tutmuyorum. Kış ayı ben üşenirim zaten evlenmeye”
Seyhan Soylu “Sen Mayıs Ayı kadınısın. Baharda kır düğünü istersin.”
Ebru Polat “Yok ben düğün istemem. Yurt dışında bir konsoloslukta şık bir nikah ve kokteyl isterim. Ama kış geçsin öyle ancak. Ben kışın üşengeç olurum”
Seyhan Soylu “Evlenir evlenmez hemen çocuk yapacak mısınız?”
Ebru Polat “Evlenir evlenmez yaparım hemen çocuk”
Seyhan Soylu “Kaç çocuk yapacaksınız?”
Ebru Polat “Bakabileceğim kadar yaparım” deyince Seyhan Soylu canlı yayında gaf yaparak “Hepsini Tolga’ dan mı yapacaksın çocukların?” diye sordu. Soruyu nasıl cevaplayacağını bir an bilemeyen Ebru Polat’ın yüzü düştü. Polat; “Bence çocukların hepsinin aynı babadan olması iyi bir şey”  diyerek cevapladı. 

Editör: TE Bilisim