Aslı Hünel bikinili görüntülenmemek için elbiseyle denize girdi

2018’de Savaş Yurtsever’le nikah masasına oturan Hünel, evliliğiyle ilgili ise “Allah’a şükürler olsun çok mutluyum. Allah herkese böyle bir evlilik nasip etsin” şeklinde konuşmuştu.

Aslı Hünel, eşi Savaş Yurtsever ile birlikte Yalıkavak'ta yer alan bir plajda objektiflere takıldı. Denizde birlikte eğlenceli anlar yaşayan ünlü çiftin aşkları, ilk günkü gibiydi.

Yurtsever, suda eşi Hünel'e sık sık sarılarak öpücüklere boğdu. Basın mensuplarıyla ayak üstü sohbet eden 45 yaşındaki başarılı sanatçı, şöyle konuştu...

"Beni bikini ile yakalayamazsınız, sahnede dekolteye evet ama bikinili görüntülenmeyi sevmiyorum. Örf ve adetlerimize çok bağlı bir insanım"

"Sanat piyasasına girdiğim günden beri hep bu düşünce içerisindeydim. Sonuçta bizi milyonlarca insan izliyor, görüntü kirliliğine gerek yok."

Gazetecilerin "Parmağınızda servet taşıyorsunuz" demesi ise Hünel, "Yok, öyle abartılacak kadar çok pahalı bir şey değil."

"Kuyumcunun söylediğine göre 'sanat camiasında en büyük tek taş senin parmağında', ben de onun yalancısıyım" sözleriyle gazetecileri güldürdü.

Aslı Hünel'in elbiseyle denize girmesi sosyal medya da çok konuşulunca ünlü şarkıcı Magazinsortie.com'a özel açıklama yaptı.

Hünel; "Ben 16 yaşımdan beri bikiniyle kalabalıklarda denize girmedim, beni kuzenim bile bikiniyle görmedi. Bu benim tercihim; 36 beden olduğumda da, kilo aldığımda da girmedim. Sevmiyorum o şekil görüntü vermeyi" dedi.

Onur Akay, Meltem Miraloğlu davasında beraat etti! Onur Akay, Meltem Miraloğlu davasında beraat etti!

Editör: TE Bilisim