Alsana Haber programının moderatörü Seyhan Soylu bundan bir süre önce Prof. Dr. Hayati Akbaş’a 1 Milyon TL verip, hayatını da riske atarak 10 ameliyatı bir seferde oldu. Ameliyata yatmadan önce yaptığı açıklamada “Türk sinemasının dört yoncasından en şık star Filiz Akın’a hayranım ona benzemek istiyorum” demişti.

Ameliyattan sonra Seyhan Soylu’ nun hayranları Filiz Akın yerine Ajda Pekkan ile Seda Sayan’a benzediğini yorumlarda yazdılar.

Aradan 1 ay geçti Seyhan Soylu’ nun şişleri inince yeni bir aşka yelken açtığını ve bu aşkın Seda Sayan ‘nın eski sevgilisi Bilgisayar Mühendisi Ata Çağlayan olduğunu söyleyince eğlence dünyası şok oldu.

Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın hakkında ilk kez konuştu! Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın hakkında ilk kez konuştu!

Sosyal medyasında Ata Çağlayan ile tanıştığı anı ve yaşadığı aşkı hayranlarına duyuran Soylu son paylaşımlarındaki fotolar ile herkesi tekrar şok etti. 

Soylu’ nun paylaştığı fotoların altına hayranları Seda Sayan’ın gençliğine benzediği ameliyat olma sebebinin Filiz Akın’a değil Ata Çağlayan’ın dikkatini çekmek adına Seda Sayan’a benzemek için bu ameliyatları yaptırdığını yazdılar.

İşte Seyhan Soylu'nun nam-ı diğer binbir surat Sisi'nin son dönemde vermiş pozlar:

'Al Sana Haber' programının canlı yayınında "Ajda benim üvey Annem'dir" diyen Sisi'nin Seda Sayan'a benzetilince yeniden bıçak altına yatacağı iddia edildi.

Editör: TE Bilisim