Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, şarkıcı Yıldız Tilbe'nin zor günler geçiren müzik emekçileri için sosyal medyada başlattığı 'meydan okuma / challenge' akımına karşılık vermeyen Tarkan'ı eleştirerek "Tarkan benim için bitti" demişti.  Bu durum üzerine Ferhat Göçer sosyal medya hesabından "Zalimsin Hıncal Ağabey" başlıklı bir yazı paylaştı. İşte o açıklama:

"Zalimsin Hıncal Ağabey... içinden geçtiğimiz bu ağır dönemde hem bir hekim hem sanatçı olarak bir yandan kendimin ve yakınlarımın mücadelesini verirken bir yandan da yöneticisi olduğum kurumlar aracılığı ile zor durumda olan meslektaşlarımız için ekip arkadaşlarımla canla başla bağışlar topladık,yaptık gerek bireysel gerek kurumsal,hem bakanlıklarımızı hem özel sektörü destek için teşvik etmeye devam ediyoruz... Tarkan dahil sayısız meslektaşım sessizce ve özveri ile kazandıklarını bağışladılar... Neler yazdınız sustum... Fakat sizden böyle bir ortamda birleştirici moral verici büyüklük ve erdem beklerken... “Şeyi şeyine denk” cümlesini duymak beni yaraladı ve ağrıma gitti... sevgi, hoşgörü ve sağlıkla kalın..." Ferhat Göçer

Hıncal Uluç Tarkan için ne demişti?

Tarkan'ın Yıldız Tilbe'ye yanıtını okuduğunda inanamadığını belirten Uluç,  "Eskiler 'Tok, açın halinden anlamaz' derler.. Meğer ne doğruymuş.. Hem de Tarkan gibi, ülkesinin sorunlarına ne kadar duyarlı olduğunu Orhan Gencebay'ın sazı eşliğinde okuduğu o müthiş, o muhteşem 'Uyan' şarkısında milyonlara duyuran Tarkan'ı hatırladım..." 

Tarkan'ın "Uyan" şarkısının sözlerini yazan Uluç, "Bunları söyleyen ve tüm ülke insanına söyleten Tarkan, şimdi, tıpkısının aynisi bir çığlık, hem de kendi meslektaşları, şarkılarında, plaklarında, konserlerinde kendisi için çalan, vokal yapan bugünün aç meslektaşları için atılan bir 'çığlık' için 'Ne işe hizmet edeceğini pek anlamadım' diyebiliyorsa, bunun bir tek anlamı var... Tarkan benim için bitti!" görüşlerini paylaştı.

Ferhat Göçer'in ardından Ömür Gedik sosyal medya hesabından yaptığı "Senin şeyin denk diyen Hıncal Uluç'a cevabımdır" başlıklı bir yazı kaleme alarak açıklama yaptı. 

Editör: TE Bilisim