‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinin Fikret’i Furkan Palalı,  MoodboardMags dergisinin Şubat sayısına kapak oldu. Yakışıklı oyuncu, ‘Sence aşk?‘ nedir sorusuna ‘Aklın mağlubiyeti’ diye yanıt verdi.

Furtan Palalı'dan samimi açıklamalar...

Ekranların sevilen yüzü, başarılı oyuncu Furkan Palalı MoodboardMags dergisinin Şubat sayısına kapak oldu. Çekimler için objektif karşısına geçen yakışıklı oyuncu, verdiği pozlar ve hayatına dair yaptığı açıklamalar ile okuyucuların büyük beğenisini topladı. 

Karşı Cinste En Çok El ve Ayaklara Dikkat Ederim

Kadınlarda en çok el ve ayaklara dikkat ettiğini söyleyen Palalı, ‘’Hiç aldatıldın mı?’’ sorusunu ise  “Bildiğim kadarıyla aldatılmadım” diye yanıtladı. Verdiği röportajda oyunculuğun kendisine sağduyu, sabır ve irade kattığını belirten ünlü oyuncu” Oyuncu olmasaydım, Jeoloji Mühendisi olduğum için muhtemelen buna devam ederdim. Bir başka hayalim de basketbola devam etmekti. Mühendis olmasaydım büyük ihtimal basketbolcu olurdum” dedi.



Best Model birincisi oyuncu sadece görünüşüyle değil hali, tavrıyla da özellikle kadın izleyicilerin beğenisini kazandı.

Furkan Palalı, MoodboardMags dergisinin Şubat sayısı için soyundu.

Editör: TE Bilisim