10 Ocak Cuma tarihinde gösterime girecek ‘Gamonya’ oyuncularının filmdeki rengarenk kostümleriyle katıldığı gala organizasyonu yoğun katılıma sahne oldu. Galaya katılan Esra Erol, Seçkin Piriler, Gökhan Mumcu, Pelin Körmükçü, Belçim Bilgin ve Kıraç gibi ünlü isimler kırmızı halıda çocuklarıyla birlikte poz verdi. 

Filmin galasına katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da ‘Gamonya’ ekibi ve oyuncularına desteğini esirgemedi. 

Çekimleri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Ormanya Doğal Yaşam Parkı’nda kurulan görkemli sette gerçekleştirilen ‘Gamonya: Hayaller Ülkesi’nin yönetmen koltuğunda Tuğçe Soysop oturuyor. 

‘Gamonya: Hayaller Ülkesi’ ekibi, galanın ardından Türkiye turnesine çıkacak ve çeşitli şehirlerde düzenlenecek özel gösterimlerde hayranlarıyla bir araya gelecek. 

‘Gamonya: Hayaller Ülkesi’ turne programı:

5 Ocak Pazar 15:30 - İzmir Agora Sinemaları

10 Ocak Cuma 18:30 - Kocaeli Symbol AVM Cinemarine 

11 Ocak Cumartesi 15:30 - Bursa Özdilek Cinetime 

12 Ocak Pazar 15:30 - Antalya Özdilek Park Cinetime 

GAMONYA: HAYALLER ÜLKESİ
Yapımcı: Necati Akpınar
Yönetmen: Tuğçe Soysop
Senaryo: Murat Kepez, Uğur Güvercin, Dinar Kahveci, Cihan Deniz, Nagihan Cemcir, Onur Ümit, Pelin Serin
İdari Yapımcı: Cansu Akbel
Uygulayıcı Yapımcı: Erkan Gültekin
Görüntü Yönetmeni: Tolga Kutlar
Oyuncular: Berat Efe Parlar, Eda Döğer, Alperen Esmer, Zeynep Ilgın Çelik, Dora Dalgıç, Taha Sönmezışık, Arda Taşarcan, Duru Hoşver, Arda Şahin, Ceren Reis, Defne Erşen, Berkecan Akkaya, Nehir Gökdemir, İkra Külahlıoğlu, İlknur Külahlıoğlu, Ali Uyandıran, Burcu Altın ve Ahmet Rıfat Şungar
Vizyon tarihi: 10 Ocak 2020
Editör: TE Bilisim