Shakira kişisel sosyal medya hesabından şunları söyledi: "Sevgili dostlar, gazeteciler ve medya, Ünlü bir isim olarak hayatımda değişim yaşadığım bu dönemde, basının ben ve ailem hakkında meraklı olması anlaşılabilir. Ancak çocuklarım Milan ve Sasha, Barselona'da magazincilerin ve çeşitli medya kuruluşlarının acımasız zulmüne maruz kalarak zor bir yıl yaşadılar. Artık hayatlarında yeni bir aşamaya geçtikleri için çocuklarım adına medyadan onların mahremiyet haklarına saygı göstermelerini şiddetle rica ediyorum. Barselona'da her gün olduğu gibi onların okul girişlerini ve çıkışlarını takip etmekten, evimizin kapısında beklemekten kaçınmanızı rica ediyorum. Bu isteğimi bir sanatçı olarak değil, her çocuğun hak ettiği gibi sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmeleri için çocuklarının psikolojik ve duygusal sağlıklarını korumak isteyen bir anne olarak iletiyorum."

El Pais'in haberine göre, Milan ile Sasha, Barselona'dan ayrılsalar da Gerard Pique onları istediği zaman görebilecek. Çocukların masraflarını ise Shakira ile bölüşecekler.

Ferdi Tayfur 'Zamanında neden bırakıp kaçtığımı anladınız mı?' Ferdi Tayfur 'Zamanında neden bırakıp kaçtığımı anladınız mı?'

Editör: TE Bilisim