Türkücü İzzet Yıldızhan'ın Hadise, Gülşen gibi bazı sanatçıları kastederek 'Don'la sahneye çıkmasınlar' açıklamasından sonra magazin gündemi oldukça kızışmıştı. Dün akşam Cahide Palazzd'da sahne alan Gülşen yine tarzından ödün vermedi. Ünlü şarkıcı, gece oryantal dans yapmayı da ihmal etmedi.

Son günlerde sahne kostümleriyle konuşulan Gülşen, yine çok iddialı bir seçim yaptı. Ünlü şarkıcının tarzı çok konuşuldu.

Dün akşam Maslak'ta sevenleriyle buluşan Gülşen şarkı ve dans şovlarıyla büyük beğeni topladı.

Sahneye New Arrivals imzalı transparan bir elbiseyle çıkan Gülşen, kıyafet konusundaki iddiasını sürdürdü. Gece boyunca hit olmuş şarkılarını seslendiren sanatçı, alkışlar eşliğinde sahneden indi.

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

Gülşen'in transparan kıyafeti sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı takipçileri 'bu kadarı fazla' derken bazıları ise 'tarzını çok beğendim' şeklinde yorum yaptı.

Gülşen'in kıyafet seçini 'Sahneye külotla çıkıyorlar' diyen İzzet Yıldızhan'a cevap olarak yorumlandı.

Pop müziğinin yıldızı Gülşen önceki akşam eğlencenin en popüler adreslerinden Cahide Palazzo’da sahne aldı.

Misafirlerini Cahide Palazzo sahnesinden selamlayan Gülşen, şahane bir repertuarla unutulmaz bir akşam yaşatacağını söyleyerek eğlencenin startını verdi. Şarkıları ve dans şovlarıyla büyük beğeni toplayan Gülşen, dur durak bilmeyen performansıyla kendine hayran bıraktı.

Sevenlerinin karşısına New Arrivals imzalı transparan bir elbiseyle çıkan Gülşen, kıyafet konusundaki iddiasını Cahide Palazzo’da da sürdürdü.

Gece boyunca hit olmuş şarkılarını seslendiren sanatçı, alkışlar eşliğinde sahneden indi.

Editör: TE Bilisim