BVS Group’un yönetim kurulu başkanı Bayram Yıldız ve Tuğçe Kara Mandarin Oriental İstanbul Kuruçeşme’de görkemli bir törenle dünya evine girdi. Davetlilerin şıklık yarışına girdiği yılın düğünde davetlileri Bvs Group yönetim kurulu üyesi Vahit Yıldız ve eşi Burçin Yıldız, yıldız ailesi adına karşıladı.

Yılın düğününe İş, Sanat ve Cemiyet hayatından İzzet ve Yasemin Özilhan, Emine ve Tuncay Özilhan, Yüksel Mermer, Celal Adan, Nihat Özdemir, Ajda Pekkan, Orhan Gencebay, Ferman Toprak, Beyhan Benardete, Funda Arar, Polat Yağcı, Mustafa Süzer, Selin Ciğerci, Fatih Ürek, Kubat, Ahmet Selçuk İlkan, Coşkun Sabah, Yalçın ve Gül Şahin, Mehmet Aslan, annesi Zeynep Aslan, Murat Karabova, Serkan Kalkmaz, Salih Keçeci gibi ünlü isimler katıldı.

Çiftin nikah şahitliğini, Türkiye Büyük Millet Meclisi başkanvekili

Celal Adan, TFF Başkanı Nihat Özdemir, Ajda Pekkan, Orhan Gencebay, Ahmet Aktürk, Yüksel Mermer, Ali Kırış, Tuncay Özilhan yaptı.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin tarafından kıyılan nikah sonrasında yıldız çifti evlilik cüzdanını Süperstar Ajda Pekkan’ın elinden aldı. Süperstar ve Tüm şahitle ömür boyu mutluluklar diledi. Orhan Gencebay ise bir ömür boyu berhudar olun temennisinde bulundu.

Bayram Yıldız’ın damatlığı Vakko imzası taşırken, Tuğçe Kara’nın gelinliği dünyaca ünlü yıldızların modacısı Elie Saab imzası taşıyor. Düğünde Ebru Gündeş ve Cenk Eren sahneye çıktı. Düğüne gönderilen çiçekler ile otelin onu çiçek bahçesine döndü.

Orhan Gencebay ve Ajda Pekkan nikahta hazır bulunan ünlüler arasında yer aldılar.

Tamer Köseoğlu, Lütfü Sapmaz

Merve Zeynep Sezgi

Fatih Ürek

Merve Müftüoğlu, Beyhan Benardete

Coşkun Sabah

Tuncay-Emine, Yasemin-İzzet Özilhan

Selin Ciğerci, Gökhan Çıra

Ahmet Selçuk İlkan

Ferman Toprak-Hilal Öztürk

Okan - Zeynep Karacan

Serkan Kalmaz, Murat Karabova

Aslı - Kaan Cüreklibatur 

Murat Kurşun

Polat Yağcı

Magazinsortie.com olarak Tuğçe Kara ve Bayram Yıldız çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Editör: TE Bilisim