Verdieği ölüm haberleriyle ismi 'Felaket Tellalı'na çıkan şarkıcı Onur Akay’ın, 2019 yılında Lübnanlı Doha Elenouty ile yaptığı röportajın gün yüzüne çıkması, magazin gündemini alt üst etti. Kanal D’de “Neler Oluyor Hayatta” isimli programın yorumcularından Hakan Ural röportajı şaşkınlıkla izledi. “Allah kimsenin başına vermesin.” diyen Ural, “Teşbihte hata olmasın. Kibariye’nin üç maymunu oynamaya çalıştığını gördüm. Kadın kaçmak istese de kurtulamıyor. Affediyor olmuş olsan bile unutabilir misin? Affetmek çok başka bir şey, affettiği şeyle yaşamak başka bir şey.” İfadelerini kullandı.

“ALLAH DÜŞMANIMIN BAŞINA VERMESİN”

Programın sunucularından Nur Tuğba Namlı ise “Bence baştan sona yanlış… Ben bu durumda olsam asla kabul etmem. Aynı yastığa senelerce baş koyduğun biri seni aldatıyor, aldatmadan hamile kalan bir bayan var, itiraf ediyor, Kibariye ile konuştuğu da zaten ortada. Görmedim, duymadım, bilmiyorum. Bu kadar her şey oraya çıktıktan sonra kaldığı durum, Allah düşmanımın başına vermesin.” dedi.

2018 yılında Kibariye’nin kendisinden 20 yaş küçük kocası Ali Küçükbalçık’ın, Lübnanlı spor hocası Doha Elenouty ile aşk yaşadığı ve hamile bıraktığı iddia edilmişti.

İşte Lübnanlı Doha Elenouty tarafından 2019 yılında Onur Akay’a yapılan şoke eden itiraflar:

Onur Akay: Kibariye ve eşi ile gündeme geldin. Kibariye neden boşanmak istedi? Senden niye kıskanmış olabilir?

Doha Elenouty: Hamile oldum, çocuk aldırdım yani kıskanır… Kocası, basın, çocuk… Bende olsam bende kıskanırım!

Onur Akay: Sana ilgi duyuyor muydu Ali?

Doha Elenouty: İlgi duyuyordu. Benden sonra başka bir kadın daha çıktı. Onla da aşk yaşamış, bunla aşk yaşamış. İnan o kadar çok kırıldım ki, o kadar çok üzüldüm ki psikolojim bozuldu. Günah. Sonuçta ben de 22-23 yaşında bir kızım. Benim de hayatımda insanlar var. Benim de annem var, benim de babam var. Benim de ailem var.

Onur Akay: Sizin aranızda bir aşk oldu mu?

Doha Elenouty: Onur’cuğum aşk yaşadık.

Onur Akay: Hiç evine gittin mi onların?

Doha Elenouty: Evine gittim.

Onur Akay: Sordu mu Kibariye hamile olup olmadığın la ilgili sorular?

Doha Elenouty: Hamileymişsin Doha, gel buraya, aşk yaşamışsın, hamileymişsin Seni Lübnan’dan o getirmiş. Çok iyi niyetli bir insan olduğum için, sonradan gülerek anlattım böyle böyle diye…

Kaynak: Magazin Masası

Editör: TE Bilisim