Radyo programcısı ve stand-up şovlarıyla tanınan Yasemin Şefik ve ünlü oyunculara rollerine özel eğitimler veren spor eğitmeni Burcu Kuş, İstanbul’dan Marmaris’e uzanan yelken seyri maceralarını sosyal medyadan vlog olarak yayınlıyor. Geçtiğimiz günlerde seyre çıkan ikili yolculuk boyunca başlarından geçenleri sosyal medyadan takipçileriyle paylaşırken, kadınların her şeyi yapabileceklerinin altını çiziyor. Şefik ve Kuş’un ilgiyle takip edilen gün batımı canlı yayınında Bergüzar Korel, Halit Ergenç ve Alican Yücesoy oldu.

Bülent Ersoy için "gebersin" diyen Yılmaz Morgül haber için asparagas diyerek yalanladı, ardından ses kayıdı çıktı Bülent Ersoy için "gebersin" diyen Yılmaz Morgül haber için asparagas diyerek yalanladı, ardından ses kayıdı çıktı

HALİT ERGENÇ: HAYATIMI SU ÜSTÜNDE YAŞAYARAK GEÇİREBİLİRİM

Halit Ergenç, canlı yayında Burcu Kuş ve Yasemin Şefik’e “Böyle bir proje yaptığınız için sizi tebrik ediyorum. Çocukluğumdan bu yana denize ilgim var. İlk olarak windsurf ile başladım. Surf ile alıp başımı gitmek istiyordum. Bu isteğimi yelkenliye çevirdim. Hatta aile tatillerimizde denizin üstünde uzun zaman geçirdik. Hayatımı teknede, su üstünde yaşayarak geçirebilirim” dedi.

BERGÜZAR KOREL: KONTROL BENDE DEĞİLSE KAYGILIYIM!

‘Gün batımı sohbetleri’nin bir başka konuğu Bergüzar Korel’di. Ünlü oyuncu; “Kaygılı biriyim. Bir şeyin kontrolü bende değilse tedirgin oluyorum. Buna rağmen teknede ailece zamanlar geçirdik. Kaptanımız içimi çok rahatlattı. Yelkenle ilgili devrilmez, salması var açıklaması benim kaygımı pek geçirmedi” diyerek kahkahalarla eşliğinde anılarını aktardı.

ALİCAN YÜCESOY’DAN KOMİK YORUM: TEKNEYİ SİZE TAMİR EDİN DİYE VERDİM

Yasemin Şefik ve Burcu Kuş’un yelkenli seyirlerine bir diğer destek de Alican Yücesoy’dan geldi. İkili yolculuğunda kullandığı tekneyi sevilen oyuncu Alican Yücesoy’dan aldı. Karaya bağlandıkları sırada su ve elektriklerin gittiğini belirten Burcu ve Yasemin’e Alican Yücesoy “Ben tekneyi o yüzden size verdim. İlgilenin, tamir ettirin…” diyerek espri yaptı. Yücesoy, ikiliye “Yaptığınız çok önemli. Özgürce denizlere açılmak. Gönül isterdi ki bunu ‘sadece kadınlar’ olarak dile getirmek zorunda kalmayalım” sözleriyle destek verdi.

Editör: TE Bilisim