Nocturne, başarılı oyuncu Hande Erçel ile iş birliğinin beşinci sezonunu İlkbahar/Yaz 2022 kampanyasına adını veren #ŞehirSenin temalı etkileyici bir Yaza Merhaba Partisi ile taçlandırdı. 

Hande Erçel

Herkesi günün her saatinde, şehrin her noktasında hayatın tadına varmaya davet eden Şehir Senin temalı Nocturne İlkbahar/Yaz 2022 kampanyası partinin konseptine yansıtıldı. Hande Erçel ev sahipliğinde düzenlenen özel davette; İstanbul’u İstanbul yapan tüm değerler birkaç saatliğine bir araya gelerek misafirlere unutulmaz bir şehir hayatı deneyimi yaşattı. Davetliler; dondurmacı, pamuk şekerci, macuncu ve caddeleri güzelleştiren çiçekçilerin arasında, gündelik hayatın koşuşturmasını geride bırakarak şehri yaşama fırsatı buldular. 

Narod Cetinkaya-Mihre Celikkol-Derev Clara Kosedag-Mina Saygı

Şarkıcı Gülçin Ergül ve DJ Memo Garan’ın performans sergilediği gecede; usta moda fotoğrafçısı Tamer Yılmaz fondaki İstanbul silüetine karşı misafirlerin fotoğraflarını çekerek unutulmaz anları ölümsüzleştirdi. Tamer Yılmaz’ın çektiği fotoğrafların yanı sıra; sanatçı Beril Ateş’in Nocturne'e özel tasarladığı 'Şehir Senin' adlı eser ve Lys Flowers’ın sokak çiçekçilerinden ilham alarak hazırladığı buketler, etkinlik bitiminde konuklara hediye edildi. Nocturne; İstanbul’un başlıca zenginliklerini aynı mekanda buluştururken, şehrin vazgeçilmez parçaları olan sokak hayvanlarını da unutmadı ve etkinliğe katılan konuklar adına Mor Pati Derneğine bağışta bulundu.

Pınar Altuğ ve kızı Su

Davetliler arasında Esra Erol, Gamze Erçel, Gizem Hatipoğlu, Gül Ağış, Hande Ünal Şaşmaz, Mihre Çelikkol, Narod Çetinkaya, Pınar Altuğ ve Rüya Büyüktetik yer aldı. 

Onur Akay, Ebru Gündeş’in 4,5 aylık hamile olduğunu açıkladı! Onur Akay, Ebru Gündeş’in 4,5 aylık hamile olduğunu açıkladı!

Hande Erçel, Nocturne ile beş sezondur süren yolculuğunu “İlk günden beri beraber gelişiyoruz, beraber değişiyoruz. Artık öyle bir noktadayız ki, insanlar her yeni sezonda ne yapacağımızı merak edip sabırsızlanıyor. Biz her seferinde üzerine koyarak ilerlemeye devam ediyoruz. Umarım bundan sonra da birlikte çok güzel işler başarırız.” şeklinde özetledi.

“Nocturne benim için sınırları zorlamak, yeniliklere açık olmak!” sözleriyle özgün ve tutkulu Nocturne kadınını yansıtan Hande Erçel, sezon boyunca herkesi şehirde bir yaz rüyası yaşamaya davet ediyor.

Editör: TE Bilisim