Şarkıcı Onur Akay; 2017 yılında zayıflamak için mide ameliyatı olan Harka Avcı'nın ameliyata yatarken çekilmiş fotoğrafını yayınlayarak şok iddialarda bulunmuştu.

Akay; "Harika Avcı nerede? Neden mahkeme Avcı'ya ulaşamadı?" başlıklı bir yazı yazdı. Akay, "Harika Avcı şu an yine çok mağdur, hayata küsmüş bir durumda ve resmen bir Cahide Sonku olayı yaşanıyor... Bu konuyu o kadar derinden araştırdım ki, aslında Harika Avcı paralarını en güvendiği ve yakınında olan kişilere kaptırmış veya çaldırmış. Beraat eden yardımcısının hiçbir suçu yok." ifadelerini kullandı.

Akay şöyle devam etti:

"Bu olaydan bir yıl sonra 20 Ocak 2017 tarihinde Harika Avcı, aşırı kiloları nedeni ile zayıflamak için mide ameliyatı olmuştu. Daha sonra zayıflayan Harika Avcı'nın belli bir miktar parası da vardı. O zaman kendisi ile çalışan menajer Sarp Ferit Altınsoy, Avcı'ya  Ortaköy'de bir ev bulmuş, satın almasını ve kalan parasını değerlendirmesini istemişti. Ancak Avcı kabul etmeyerek elinde kalan son parasını da bitirince, doğalgaz faturalarını bile ödeyemez duruma düşmüştü. 2019 yılında ise Harika Avcı'nın bir pansiyonda kaldığını ve zor günler geçirdiğini duyurmuştum. Daha sonra Harika Avcı'yı İstanbul Çekmeköy'de 1250 liraya kiraladıkları bir eve yerleştirdiler. Ancak orada da kirasını ödeyemediği gibi, borçları birikince evin doğalgazı elektriği ve suyu kesildi. Piknik tüpü ile yemek pişiren Harika Avcı, kışın soğukta bile oturdu. Ayrıca yiyecek yemek alabilmek için komşularından 50 Lira, 100 lira gibi paralar alıyor ve geri ödeyemiyordu. O kadar zor durumda kalmıştı ki, iddialara göre marketten hırsızlık yaptığı bile söyleniyordu. Hatta hırsızlık yaparken çekilen görüntülerine bile ulaştık." diyerek iddialarda bulunmuştu.

Akay'ın iddialarına bir dönemin ünlü assolisti Harika Avcı sosyal medya hesabından isyan etti...

Editör: TE Bilisim