Bir döneme damgasını vuran isimlerden Harika Avcı, evinde yatağının altında sakladığı 1 milyon 568 bin lirasını çaldığı iddiasıyla yargılanan hizmetli, bu kez ünlü şarkıcıyı yaraladığı gerekçesiyle hakim karşısına çıkacak. Avcı, yaşanan hırsızlık olayıyla ilgili yüzleştiği hizmetlisiyle aralarında çıkan tartışmada, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığını ve bir dişinin çatladığını belirtti.

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre; şarkıcı ve oyuncu Harika Avcı'nın evinde bulunan 1 milyon 568 bin lirasını çaldığı iddiasıyla yargılanan hizmetli Sunay Y., bu kez de Avcı'yı yaraladığı gerekçesiyle hakim karşısına çıkacak.

"DURUP DURURKEN SALDIRDI" 

Avcı, ifadesinde yaşanan olayı; Para çalındıktan bir gün sonra hizmetlim eve gelmedi. Aradığımda ise telefonları açmadı. Ben kendisini 'Gel konuşalım' diyerek ikna ettim. Eve geldiğinde çok sinirli ve agresifti. Durup dururken üzerime saldırıp beni darbetmeye çalıştı. İki dizimden ve sağ elimden yaraladı, ön dişimin çatlamasına sebep oldu. Bu nedenle hastaneye giderek darp raporu aldım. Paranın yerini hizmetlimden başka kimse bilmiyordu sözleriyle anlattı.

Savcılık 'basit yaralama' suçu kapsamında yürüttüğü soruşturma dosyasını söz konusu suç uzlaşmaya tabi olduğu için uzlaştırma bürosuna gönderdi. Tarafların uzlaşması için görüşme sağlansa da uzlaşma gerçekleşmedi. Sunay Y. hakkında 'basit yaralama' suçu kapsamında 1 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

"PARAYI ÇALMADIM, BANA İFTİRA ATILDI" 

Hizmetli Sunay Y., parayı çalmadığını, kendisine iftira atıldığını, aslında Avcı tarafından kendisinin darp edildiğini ileri sürerek suçlamaları reddetmişti.

Savcılık yürütülen soruşturma sonunda Sunay Y. hakkında 'Bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık' suçu kapsamında 10 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlemişti.

İddianamede olay tarihinde bazanın altında bulunan paranın hizmetliden başka kimse tarafından bilinmediği, paranın kendisine sorulduğunda ise saldırgan davranışlarda bulunduğu anlatıldı.

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Harika Avcı'nın maddi ve manevi olarak zorluklar yaşadığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Avcı, sıkıntılı günler geçirdiğini doğrulamış, problemlerini çözmeye çalıştığını söylemişti. (Milliyet)

Editör: TE Bilisim