Siyah İnci dizisinde canlandırdığı Defne karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken İpek Bağrıaçık Sırbistan'ın Novi Sad şehrinde ki Exit festivali'nde gönlünce eğlendi.
"EĞER BU ŞEHİRDE DENİZ OLSAYDI, BURAYA TAŞINMAK BİLE İSTEYEBİLİRDİM"
Bağrıaçık; "Kendime söz verdim, her sene en az bir ülkeyi gezip, görmek için. Her biten işin ardından, başka bir ülkede görmediğim yerler görüp, farklı kültürler keşfedip, hikayelerini dinlerken yorgunluğumu atıcaktım. Bu senede Sırbistan'ın 2 en büyük 2 şehrini gezdim. Belgrad ve Novi Sad. Aynı zamnda Avrupanın en iyi müzik festivali ünvanını alan Exit Festivaline gitme şansımda oldu. Şehir muntazam düzenli, trafikte önce yayaya önem veriyolar ve bütün duvarlar rengarenk grafitilerle kaplı. Eğer bu şehirde deniz olsaydı buraya taşınmak bile isteyebilirdim." dedi.
"Festivale gelince, 300 bin kişinin katıldığı bir festivalde olmak inanılmazdı. Gerçek bir festivaldi" diyen İpek Bağrıaçık keyifli bir gün geçirdi.
"HAYAT ENERJİMİ BURADAN ALIYORUM"
"HEPSİYLE SELAMLAŞIYORUM"
Hayvan tutkusuyla da bilinen İpek Bağrıaçık; "Hayvanlarla aramda değişik bir bağ olduğunu düşünüyorum. Hepsiyle selamlaşıyorum desem yalan olmaz.:) Sadri Alışık’ın dediği gibi “Sokak köpeklerine selam vermek, adam olmaya çeyrek var demektir.” Adam oldum sanırım. :) Aramızda bir dil oluşturduk diyebilirim. En büyük mutluluk sebeplerimden. Yalnız hayvanlarda değil, canlı olan herşeye saygı ve sevgi duyuyorum. Hayat enerjimi de burdan alıyorum." diyor.
"HER YENİ KARAKTER YENİ BİR KEŞİF RUHUM İÇİN"
Proje seçerken nelere dikkat ediyorsunuz sorusuna güzel oyuncu; "Elbette senaryo ve kadro önemli benim için. Aynı zamanda kendimi tekrar etmeyeceğim rollerde yer almayı isterim. Farklı olan her karakteri oynamak isterim. Her yeni karakter yeni bi keşif ruhum için. Bir başkası gibi hayata bakmaya çalışmak, yeni duyguları keşfetmeme nenen oluyor. Canlandırdığım her yeni karakterden sonra ruhumun büyüdüğünü hissediyorum." dedi.
Editör: TE Bilisim