Kartepe’ye uygun bir şekilde beyazlar içerisinde sahneye çıkan İrem Derici, farklı tarzıyla dikkat çekti. Beyaz kürkü ve gözlükleriyle ilgi odağı olan Derici, “Ben kazandığımı işime harcıyorum. Gözlüğüm 99.9 TL kürküm sahte" diyerek bir hafta önce Karfest’te binlerce liralık marka kıyafetleriyle gündem olan Demet Akalın’a göndermede bulundu.

Cem Belevi ile aşk yaşadıkları iddiasında güzel şarkıcı, “Daha ne yapayım karlara sevdiğimi mi yazayım. Gerçekten çok seviyorum” diyerek aşkını haykırdı. Oldukça kilo veren ve düzgün fiziği ile düşman çatlatan ünlü şarkıcı, "Sadece aşık olunca kilo veriyorum. 38 beden oldum. Çünkü aşığım” dedi. “Seni üzen ölsün” diye bağıran bir seyirciye Derici, “gebersin aşkım çok haklısın” diyerek hayranlarıyla şakalaştı.

İrem Derici, konserinde tek taş hikayesini anlattı

Tek taş şarkısını söylerken şarkının hikâyesini sevenleriyle paylaşan Derici, “Zamanında tek taşımı kendim aldım. Ünlü olunca ilk konser paramla güzel bir para kazandım. ‘Tek taş alayım’ dedim. Çünkü benim bütün arkadaşlarım hayatları boyunca meraklıydı. Aldım kendime takamıyorum. Çakma şeyler bende güzel duruyor bunlar bende emanet duruyor. Bir gün taşındım eşyalarımı yerleştiriyorum baktım bu yüzük. ‘Bunu satarım’ diye düşünürken bir mail geldi. İrem’cim bu şarkıyı senin için düşündüm bir dinle beğenirsen al yazıyordu. Totem yaptım alacağım. 2017 yılında tek taş 30 bin ediyordu, tek taşın parasıyla şarkının sözü, müziği, aranjesi hepsini yaptırdım. Şarkı da bana uğurlu geldi. Parmağıma takamıyorum ama Youtube’da 100 milyona yaklaştı” diyerek anlattı.

Sürpriz hediye İrem Derici'yi oldukça şaşırttı.

İzleyicilere müzik ziyafeti çeken Derici, şarkılarının yanı sıra dansıyla da adından söz ettirdi. Güzel popçuya, iki kadın iki erkek dansçı eşlik etti. Organizasyon yetkilileri konser finalinde ünlü şarkıcıya çerçevelenmiş fotoğrafını hediye ettiler.

Editör: TE Bilisim