Eski dostlar bir arada!

Ünlü iş adamı Yılmaz Ulusoy, geleneksel hale getirdiği dost yemeklerine bir yenisini daha ekledi. 
 
Samimi bir sohbet havasında geçen yemeğe, Emel Sayın, Ferdi Tayfur, İzzet Günay, Maliye Eski bakanı Kaya Erdem, Ulaştırma Eski Bakanı Prof. Dr Mustafa Aysan, istanbul Eski Valisi Namık Kemal Şentürk, Türk Sinemasının önemli ismi Necip Sarıcı, Milli Eğitim Eski Bakanı Nevzat Ayaz, gazeteci Oktay Ekşi, Ümit Tokcan,  İtalya Eski Büyük Elçisi Aydın Adnan Sezgin, Cengiz Ongan ve Egemen Sarı katıldı. 
 
Emel Sayın, iş adamı Yılmaz Ulusoy'a Karadeniz mutfağını sevdiğini söyledi.
Yılmaz Ulusoy Holding binasında gerçekleşen yemeğin menüsü Karadeniz mutfağından seçilmişti: 
Karalahana çorbası, karalahana dolması, kuru fasülye, pilav, Akçaabat köfte ve hamsili pilav.
 
Ümit Tokçan & Ferdi Tayfur

Yılmaz Ulusoy, yaptığı kısa konuşmada dostluk ve arkadaşlığın öneminden söz ederek, "İnanın dostlarımı toparlamakta çok zorlanıyorum. Hep birlikte bir araya gelerek zor bir işi başarıyoruz. Dostlarımı birbirleriyle de tanıştırmanın da keyfini yaşıyorum. Bundan çok büyük keyif alıyorum" dedi. 
 
Nevzat Ayaz, Namık Kemal Şentürk, Yılmaz Ulusoy, Kaya Erdem, Emel Sayın, Mustafa Aysan, Oktay Ekşi 
Tabii ki konuklar yemeğin tek kadın konuğu olan ünlü Türk Sanat Müziği sanatçısı Emel Sayın'a büyük ilgi gösterdiler ve tek tek resim çektirdiler. Kaya Erdem, Başbakan yardımcılığı yaptığı Turgut Özal liderliğindeki Anavatan Partisi iktidarının döneminde, Emel Sayın'ın, düzenledikleri birçok geceye katılıp renk kattığını tatlı bir sohbet diliyle anlatırken adeta bir nostalji rüzgarları esti.

İzzet Günay & Necip Sarıcı

Emel Sayın, Yılmaz Ulusoy, Kaya Erdem, Oktay Ekşi, İzzet Günay,  Necip Sarıcı, , Ümit Tokcan,  Ferdi Tayfur

Editör: TE Bilisim