Şarkıcı Işın Karaca, 2016'da nikah masasına oturduğu Tuğrul Odabaş'tan 2019'un kasım ayında tek celsede boşanmıştı.

Karaca, ayrılığın ardından besteci ve piyanist Can Yapıcıoğlu ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

İskelede romantik anlar

Çift, önceki gün Bodrum'da objektiflere yansıdı. İskelede romantik anlar yaşayan sevgililer birbirlerini öpücüklere boğdu.

İlerleyen saatlerde birlikte denize giren ikili, Bodrum'un serin sularının tadını çıkardı.

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, geçtiğimiz aylarda Gülşen'in iddialı sahne kostümüne verdiği sert tepkiyle magazin gündemine gelmişti. 3 kez evlilik yapan 49 yaşındaki Işın Karaca'nın, 2 çocuğu bulunuyor. Karaca, uzun süreden beri aşk yaşadığı Can Yapıcıoğlu ile Bodrum'da aşka geldi. Karaca müzisyen sevgilisiyle iskelede dudak dudağa yakalandı. İşte o görüntüler...

İhanet dedikodularına 'mümkün değil' demişti

Işın Karaca'nın evliliğini noktaladıktan bir ay sonra yeni bir aşka başlaması ihanet dedikodularını da beraberinde getirmişti.

Ünlü şarkıcı, "Böyle bir saçmalık olması mümkün değil. Bende kimseye ihanet olmaz" demişti.

Işın Karaca'nın özel hayatı:

49 yaşındaki ünlü şarkıcı Işın Karaca, hem güçlü sesi ile hem de özel hayatıyla adından söz ettiriyor. Üç kez evlenen Işın Karaca'nın bu evliliklerinden bir kız, bir erkek olmak üzere iki çocuğu var. 19 yaşında yaptığı Soner Kıvanç ile yaptığı ilk evlilikten Erda Kıvanç (1993) adında bir oğlu var.

Aranjör Erdem Yörük ile 12 yıl süren birlikteliği olmuştur. Solist, sanat ve klip yönetmeni Sedat Doğan'la 2009'dan beri birlikteliğini 2010 yılı kasım ayı sonunda noktalamıştı. Tekrar barışan çift, 30 Mayıs 2011 tarihinde evlenmişti. İkinci çocuğu Mia 2011 yılında dünyaya gelmişti.

İkinci eşi Sedat Doğan ile Eylül 2012 tarihinde boşanmaya karar vermişlerdi. Boşanma davası sırasında barışan çift daha sonra tekrar ayrılarak, 6 kasım 2013 günü anlaşarak boşandılar.

Işın Karaca, son evliliğini ise Tuğrul Odabaş ile yapmıştı.

Ünlü şarkıcı şimdilerde müzisyen Can Yapıcıoğlu ile aşk yaşıyor.

Işın Karaca şu an müzisyen organizatör ve müzisyen Can Yapıcıoğlu ile gayet mutlu bir ilişki yaşıyor.

Gülşen, Dilber dansını ve şarkısını repertuvarına aldı Gülşen, Dilber dansını ve şarkısını repertuvarına aldı

Editör: TE Bilisim