İbrahim Tatlıses'ten oğluna... "Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" İbrahim Tatlıses'ten oğluna... "Babalık nasıl yapılır onu öğrensin"

Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan 60'ıncı yaş gününü kutladı. Üç ayrı kadından yedi oğlu ve iki kızı olan İzzet Yıldızhan, doğum günü için dilekte bulundu. Yıldızhan’ın doğum günü dileğini duyan şaşırdı. Yıldızhan, daha önce de kızlarıyla ilgili yaptığı açıklamayla gündem olmuştu.

İzzet Yıldızhan, geçtiğimiz gün 60'ıncı yaşına adım attı. İzzet Yıldızhan'ın yeni yaş gününde doğum gününü ailesi kutladı. Tam 9 çocuğu bulunan İzzet Yıldızhan, çocuklarının düzenlediği sürpriz bir doğum günü kutlaması ile karşılaştı.

9 çocuğu olan İzzet Yıldızhan, yılların çabuk geçtiğini belirterek 10. çocuğunun olmasını istediğini belirtmişti..

"YILLAR HIZLI GEÇİYOR"

Tam yedi oğlu iki kızı bulunan ünlü türkücü, ailesi ile birlikte pastasını üfledi. Yıldızhan duygularını şu sözlerle anlattı:

"ÇOK ÇOCUKLU OLMAK BEREKETTİR"

Yıldızhan, doğum günü için dilekte de bulundu. "Çok çocuklu olmak berekettir" diyen İzzet Yıldızhan, 10'uncu kez baba olmak istediğini söyledi.

"KIZLARIM FLÖRT YAŞAYAMAZ"

İzzet Yıldızhan, tv8'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programına konuk olmuş ve kızlarıyla ilgili çok konuşulacak açıklamalara imza atmıştı.

Yıldızhan, "Onların bir eş seçme şansı yok. Karşıma eş getirme şansı yok. Ben seçmeyeceğim tabii ki. Mutlaka aileler görüşür, bu böyle bilinir. Benim kızım öyle flört falan yaşayamaz. Bombaysa al söylüyorum. Böyle yani! Ben böyle doğru buluyorum..." demişti.

Editör: TE Bilisim