Girne’ya bağlı Zeytinlik köyündeki lüks bir projeden 800 metrekarelik ev beğenen Süperstar kesenin ağzını açtı. 12 milyon TL'ye yeni bir ev alan Pekkan inşat alanını gezdi.

Ajda Pekkan, yavru vatan Kıbrs'ta, Akacan Holding'in yeni projesi Akacan Royal Rezidans’tan iki tane karşılıklı teras daire satın aldı. Süperstar, satın aldığı dairenin inşaatına vinçle çıkarken görüntülendi. Vinçle dairesini gezen Pekkan'ı vinçte gören hayranları bu anları videoya çekerek sosyal medyada paylaştı. Akacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bulut Akacan ile birlikte inşaatı gezen Pekkan'ın keyifli halleri gözlerden kaçmadı. Geçtimiz günlerde verdiği bir röportajda Metrobüs ve Metro'ya binmek istediğini söyleyen Pekkan'ı vinçle gezdiğini görenler "Metro ve Metrobüs'den önce vinçle gezdi." yorumlarını yaptılar. 

Türkiye'nin süper starı Ajda Pekkan yapmış olduğu şarkılar ile dillere plesenk olmaya devam ederken açıklamaları ile de magazin gündeminden düşmüyor. Son olarak yapmış olduğu Marmaray açıklaması ile günlerce sosyal medyada konuşulan ve pek çok caps'e konu olmayı başaran Ajda Pekkan bu seferde satın aldığı villa ile gündem oldu. 

İbrahim Tatlıses'ten oğluna... "Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" İbrahim Tatlıses'ten oğluna... "Babalık nasıl yapılır onu öğrensin"

Sık sık konser vermek için yavru vatan Kıbrıs'a giden Ajda Pekkan son ziyaretinde milyonluk bir yatırıma imza attı. Pekkan iş ziyaretinde ticaret yaptı ve kendisine milyonluk bir villa satın aldı. Süper starın satın aldığı villa Türkiye'de olduğu kadar yavru vatanda da büyük yankı uyandırdı. 

Kıbrıs'tan ev satın alan Ajda Pekkan için sosyal medya da "Süperstar metro ve metrobüsten önce vince bindi" yorumları yapıldı.


AJDA PEKKAN VİLLA ALMAK İÇİN KESENİN AĞZINI AÇTI, YENİ EVİNE 12 MİLYON TL ÖDEDİ! 

Süper star Ajda Pekkan yapmış olduğu açıklamaların ardından bu seferde yeni yatırımı ile gündem olmayı başardı. Tam 800 m2 büyüklüğe sahip iki teras dubleks daire satın alan Pekkan bu yatırımı için 12 milyon liralık ödeme yapma konusunda el sıkıştı. Yavru vatan Kıbrıs'ın en gözde bölgeleri arasında yer alan Girne'nin Zeytinlik köyünde yer alan süper lüks projeyi tercih eden Pekkan'ın şantiye alanındaki vinç üzerindeki görüntüleri de çok konuşuldu. 

Satın aldığı dairenin 10. katta yer aldığı, ünlü starın evini görmek için bu nedenle 10. kata vinçle çıkartıldığı belirtilirken henüz şantiye çalışmaları süren projede, hamam, yüzme havuzu ve spor salonu gibi süper lüks özelliklerin yer alacağı belirtiliyor.

Editör: TE Bilisim