Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çifti hakkında ortaya atılan hamilelik iddiası gündeme bomba gibi düştü. Başak Dizer, hamilelik haberine sosyal medyadan yanıt verdi.

Mutlu evlilikleri ve kariyerlerindeki başarılarıyla magazin dünyasının en örnek çiftleri arasında yer alan Başak Dizer Tatlıtuğ ile Kıvanç Tatlıtuğ hakkında ortaya atılan hamilelik iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü.

Beş yıl önce stil danışmanı Başak Dizer ile dünya evine giren başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un baba olacağı iddia edilmişti. 2016 yılında Kıvanç Tatlıtuğ ile evlenen Başak Dizer konuyla ilgili iddialara sosyal medyadan yanıt verdi.

BAŞAK DİZER: HAMİLE DEĞİLİM

Başak Dizer Tatlıtuğ, yaptığı açıklamayla hamile olduğu yönündeki iddiayı yalanladı. Başak Dizer Tatlıtuğ, "Hamile değilim. Her sene düzenli olarak yapılan yanlış haber" dedi.

İDDİA SONRASI SOSYAL MEDYADAN BAŞAK DİZER'E ÇOK SAYIDA YORUM YAĞDI..

Mutlu evlilikleri ile magazin dünyasının en örnek çiftleri arasında gösterilen Başak Dizer Tatlıtuğ ile Kıvanç Tatlıtuğ hakkında 'bebek' iddiası ortaya atıldı.

2016 yılında Paris'teki Türk Büyükelçiliği'nde, yaklaşık 50 kişinin katıldığı bir törenle ünlü oyuncu ile dünyaevine giren 44 yaşındaki stil danışmanının hamile olduğu iddia edildi.

Başak Dizer, sosyal medyada bir takipçisinin beş hafta önce yaptığı "Allah'ım sana senin kadar güzel bir kız nasip etsin" şeklindeki yorumu beğendi.

Sosyal medyada hızla yayılan dedikoduya göre; eşi Başak Dizer'in hamile olduğu haberi, 37 yaşındaki oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'u adeta havalara uçurdu.

Bir Instagram hesabının çiftin en yakınlarına dayanarak ortaya attığı 'hamilelik' iddiası sonrasında sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı. O yorumlardan bazıları şöyle:

"Kıvanç'ın kızı da olsa oğlu da olsa güzel olacağı kesin", "Anne güzel, baba güzel. Bebek doğuştan şanslı", "Ülkenin en güzel bebeklerinden biri için geri sayım başladı"

"Başak Dizer ne şanslı. Hamileyken bebeği benzesin diye Hollywood yıldızlarının fotoğrafına değil eşine bakacak."

BAŞAK DİZER TATLITUĞ, KONUYA AÇIKLIK GETİRDİ

Mutlu evlilikleri ile magazin dünyasının en örnek çiftleri arasında gösterilen Başak Dizer Tatlıtuğ ile Kıvanç Tatlıtuğ hakkında 'bebek' iddiasının medyada yüksek sesle dillendirilmesinin ardından gereken açıklama yapıldı.

Başak Dizer; "Hamile değilim. Her sene düzenli olarak yapılan yanlış haber" diyerek konuya açıklık getirdi.

Editör: TE Bilisim