Mekan çıkışı konuşan Kıvanç TatlıtuğBeren Saat ile Amerika’da gerçekleştirdiği film çekimleri hatırlatılınca, "Çok güzel geçti. Harika bir film çektik. Beren ile çalışmak çok konforluydu. Zaman su gibi akıp geçti. Yurt dışında çalışmanın yer yer dezavantajları olsa da genel anlamda harikaydı" dedi.

"BU KONULAR BENİ AŞAR"

Özge Özpirinçci’yle kamera karşısına geçeceği iddia edilen Tatlıtuğ, ”O işlere ben hiç karışmıyorum. Şu anda bir dizi projesi var, onunla ilgileniyoruz. Beni aşan konular olduğu için yorum yapmak istemem" dedi.

Ferdi Özbeğen’in mezarı mı açılıyor? Ferdi Özbeğen’in mezarı mı açılıyor?

"TEKNİK OLARAK ÖYLE İCAP ETTİ"

“Kral Kaybedersen” dizisinde rol almamasıyla alakalı da açıklama yapan Tatlıtuğ, ”Teknik olarak öyle icap etti” şeklinde konuştu.

"SARIŞIN VE RENKLİ GÖZLÜ"

Tatlıtuğ, "Oğlunuz size benziyor galiba" şeklindeki bir soruya ise, "Evet benziyor. Sarışın ve renkli gözlü. Allah İsteyen herkese nasip etsin” şeklinde cevap verdi.

"Baba olduktan sonra hayatınızda neler değişti?" sorusuna da cevap veren Tatlıtuğ, ”Hayatımda çok şey değişti. Düşünce yapısından tut, sabah kalkışlarım bile başka bir şekilde oluyor” dedi.

KIVANÇ TATLITUĞ KİMDİR?

Kıvanç Tatlıtuğ 27 Ekim 1983 tarihinde Adana'da doğdu. Ülkerspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi önemli klüplerde profesyonel olarak basketbol oynayan ve sakatlık sonucu basketbolu bırakmak zorunda kalan Kıvanç Tatlıtuğ, 2002 Yılında Best Model of Turkey yarışmasına katılarak birincilik elde etti. Ardından aynı yıl yapılan Best Model of the World yarışmasında da birinci olan Kıvanç Tatlıtuğ, Fransız mankenlik ajansı Success'ten gelen teklifle Paris'e yerleşti ve 1.5 yıl hayatını orada sürdürdü.

Fransa’da yaşadığı dönemde gelen dizi tekliflerini değerlendirmek üzere Türkiye’ye dönüp, Okan Bayülgen'den ve Devlet Tiyatrosu oyuncusu Laçin Ceylan'dan oyunculuk eğitimi gördü. İlk oyunculuk deneyimini 2005 yılında yayınlanan Gümüş dizinde başrol oynayarak deneyimledi. Kıvanç Tatlıtuğ daha sonra; Menekşe ile Halil, Amerikalılar Karadeniz'de, Aşk-ı Memnu, Ezel, Sekiz, Kuzey Güney, Kelebeğin Rüyası, Kurt Seyit ve Şura, Cesur ve Güzel, Hadi Be Oğlum, Çarpışma ve Organize İşler: Sazan Sarmalı gibi yapımlarda kamera karşısına geçti. 19 Şubat 2016'da stil danışmanı Başak Dizer ile Paris'te dünyaevine giren Kıvanç Tatlıtuğ, 1.87 metre boyunda ve Akrep burcudur. Kurt Efe adında bir oğlu vardır.

Ödülleri:
2009  36.Altın Kelebek Tv Yıldızları Ödülleri, En İyi Erkek Oyuncu  Aşk-ı Memnu
2012  39.Altın Kelebek Tv Yıldızları Ödülleri, En İyi Erkek Oyuncu  Kuzey Güney
2013  Yılın Yıldızları, En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu  Kuzey Güney
2013  18. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Oyuncu Ödülleri  Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu  Kelebeğin Rüyası
2014  46. Siyad Türk Sineması Ödülleri  En iyi erkek oyuncu Kelebeğin Rüyası

Kıvanç Tatlıtuğ’un rol aldığı diziler ve filmler:
2005  Gümüş (Mehmet) (TV Dizisi)
2006  Acemi Cadı (TV Dizisi)
2007  Amerikalılar Karadeniz’de 2 (Halil) (Sinema Filmi)
2008  2009  Aşk-ı Memnu (Behlül) (TV Dizisi)
2008  Menekşe ile Halil (Halil) (TV Dizisi)
2010  Ezel (Sekiz) (TV Dizisi)
2010  Oyuncak Hikayesi 3 (Seslendirme)
2011  2012  Kuzey Güney (Kuzey) (TV Dizisi)
2013  Kelebeğin Rüyası (Muzaffer) (TV Dizisi)
2014  Kurt Seyit ve Şura (Kurt Seyit) (TV Dizisi)
2016  Siyah Beyaz (TV Dizisi)
2017  Güzel ve Cesur (Cesur) (TV Dizisi)
2018  Hadi Be Oğlum (Ali) (Sinema Filmi)
2018  Çarpışma (Kadir) (TV Dizisi)
2019  Organize İşler 2: Sazan Sarmalı (Saruhan) (Sinema Filmi)

Editör: TE Bilisim