44 yaşındaki Başak Dizer’in geçen günlerde 3 aylık hamile olduğu ileri sürülmüştü. Hakkında çıkan hamilelik iddiası için ‘2. Sayfa’ adlı magazin programının sunucularına açıklama yapan Dizer, “Evet doğru, çok teşekkürler. Çok heyecanlı ve mutluyuz” demişti.

ERKEK BEBEKLERİ OLACAK

İkilinin bebeğinin cinsiyeti de belli oldu. ‘2. Sayfa’nın haberine göre, Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer’in erkek bebeği olacak.

NURTEN TATLITUĞ: MUTLULUĞUMU KELİMELERE DÖKEMİYORUM

Torun heyecanı yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ’un annesi Nurten Tatlıtuğ programa telefonla bağlanarak yaşadığı heyecanını şu sözlerle anlatmıştı:

“Mutluluğumu kelimelere dökemiyorum. Allah analı babalı büyütsün. Çok özel şekilde haberi verdiler, ondan bahsetmek istemiyorum. Beklenen bir şeydi. Güzel haberi verdikleri için ikisine de teşekkür ederim. Mutluluk benim için üst düzeyde. Allah eli ayağı düzgün, sağlıklı bir bebek nasip etsin.”

"İSMİ HENÜZ DÜŞÜNMEDİK"

Dün gazetecilerle sohbet eden Tatlıtuğ, ‘Çok mutlu olduk. Öncelikle bu güzel duygumuzu paylaşan herkese çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir duygu, çok mutluyuz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Biz de daha yeniyiz bu süreçte, isim henüz düşünmedik. Cinsiyet isim… Önce sağlıklı olsun, sağlıklı gelsin. İsim daha düşünmedik akışına bıraktık.’ ifadelerini kullandı.

"ERKEK BEBEKLERİ OLACAK"

TV8 ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında yer alan habere göre, ünlü çiftin bebeklerinin cinsiyeti de belli oldu. İlk kez bebek heyecanı yaşan ikilinin erkek bebeği olacak.

Editör: TE Bilisim