Usta sanatçı Ferdi Tayfur ile eski Yeşilçam yıldızı Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur, 15 günlük nişanı bozmuş ertesi gün de yeniden nişan yüzüğünü takmıştı.

Yaşadıklarını 2. Sayfa programına anlatan Tuğçe Tayfur, “Göz önünde olduğumuz için biraz fevri davrandık. 'Görüntülü aradım, açmadın' olayı değil tabii ki. Aradım açmadı, sinirlendim. O da sinirlendi. Açması gereken bir telefondu” dedi.

“BABAM DAMADINI SEVDİ, SEVMESE NİŞAN OLMAZDI”

Babası Ferdi Tayfur’un nişanına katılmaması söz konusu olmuştu, Tuğçe Tayfur konuyla ilgili "Nişandan üç gün önce babamın yanına gittik. Beni ondan istedi. Cennet Adası'ndan çıkmıyor babam. Marmaris'ten dönmesi sıkıntı. Ben Burak ile babamı yalnız bıraktım. Sohbet ettiler. Birbirlerini anlayıp, anlaştılar. Burak saygılı bir adam. Babam damadını sevdi, sevmese nişan olmazdı" şeklinde konuştu. Annesi Necla Nazır'ın da damadı Burak Kalfa'yı çok sevdiğini söyleyen Tuğçe Tayfur, "Biz kavga edince annem çok üzülüyor. Nişan tarihini Burak ve annem belirledi. 'Altı ay geçti, bu işi artık ciddiye bindirelim' dediler, ben de 'tamam' dedim. Dayatma söz konusu değil" dedi.

Ayşe Hatun Önal "Kocam" diyerek paylaştı: Fotoğraftaki kişi ünlü oyuncunun eşi çıktı Ayşe Hatun Önal "Kocam" diyerek paylaştı: Fotoğraftaki kişi ünlü oyuncunun eşi çıktı

Editör: TE Bilisim