İbrahim Tatlıses "Ben Suphiye Orancı'yı tanımıyorum" İbrahim Tatlıses "Ben Suphiye Orancı'yı tanımıyorum"

Dilan Çıtak Tatlıses ile Levent Dörter evlendi

Dilan Çıtak Tatlıses, geçtiğimiz mayıs ayında nişanlandığı Levent Dörter ile mutlu birlikteliğini evlilikle taçlandırdı.

Çift, önceki akşam dünyaevine girdi. İkilinin nikahını Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin kıydı.

Tatlıses ile Dörter'in şahitleri ise Tan Taşçı, Erhan Bayrak ile Polat Yağcı oldu. Aralarında Oktay Kaynarca, Demet Akalın, Berkay, Baha, İdo Tatlıses, Fatih Ürek gibi ünlü isimlerin olduğu davetliler gece boyunca çiftin aşkına tanıklık etti.

Berkay'ın liderliğinde sırasıyla sahne alan ünlü isimler, ardından sabahın ilk ışıklarına kadar süren partide eğlenmeye devam etti.

KENDİ TASARLADI

Düğünde üç farklı gelinlik giyen Çıtak'ın girişte tercih ettiği elbisenin tasarımının kendisine ait olduğu öğrenildi.

Basın mensuplarının sorularına yanıtlayan çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. 

"18 KERE PROVA YAPTIM"

Tatlıses, "Biz aslında tarihi ayarlamıştık ama her şeyi son 30 güne bıraktık. Düne kadar gelinlik provaları devam etti ve 18 kere prova yaptım" diyerek, güldü.

"ROTAYI HENÜZ BELİRLEMEDİK"

Balayı için henüz karar vermediklerini söyleyen ikili, "Kosova konserimiz var hafta sonu, önce oraya gideceğiz. Daha sonra rotayı henüz belirlemedik ama nerde rahat edebileceksek, huzur bulabileceksek oraya gideriz" ifadelerini kullandı.

"MÜKEMMEL BİR ATMOSFER"

Birlikte uzun bir yola girdiklerini ifade eden Dörter, "Bügün bu uzun yolu taçladırdık. Çok mutluyuz. Her şey çok güzel, ailelerimiz burada. Mükemmel bir atmosfer var burada" şeklinde konuştu.

DÜĞÜNE 'TATLISES' DAMGASI

Ayrıca geceye ünlü türkücü, damgasını vurdu.  Nikah memuru, Dilan Çıtak'a, "Levent Dörter'i eş olarak kabul ediyor musun?" sorusunu yöneltti. Tam bu sırada araya giren İbrahim Tatlıses, kızının yerine "Hayır!" cevabını verdi. Davetliler kahkahaya boğulurken, o anlar da sosyal medyada paylaşıldı.

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses kızına altın kemer taktı..

İbrahim Tatlıses, oğlu İdo'nun düğününde gelini Yasemin Şefkatli'ye altın kemer takmıştı. Dün akşam kızı Dilan Çıtak'ı Levent Dörter ile evlendiren İmparator, kızına da altın kemer taktı. Takvim'in haberine göre altın kemerin 600 bin TL civarında olduğu öne sürüldü.

İbrahim Tatlıses ve Polat Yağcı, Dilan Çıtak ve Levent Dörter'in nişan töreninde görülüyor.

Editör: TE Bilisim