Ünlü oyuncu Kubilay Aka'ya geçtiğimiz aylarda ulaşan bir kişi, oyuncunun müstehcen fotoğraf ve videolarını piyasaya süreceğini belirtip şantaj yaptı. Oyuncu, bu şahsın istediği 40 bin doları banka hesabına yatırdı. 

Ardından başka bir kişi 60 bin dolar talep etti.

Sabah'ta yer alan habere göre Aka, fotoğrafların kendisine ait olmadığını söyleyince "Aile hayatını bitireceğim. Kariyerin son bulacak" şeklinde mesajlar aldı. Tehditlere maruz kaldığını belirten oyuncu, suç duyurusunda bulundu.

Yakışıklı oyuncu Kubilay Aka ifşa korkusu ile şantajcılara 40 bin dolar kaptırdı. Ünlü oyuncu Kubilay Aka'ya ulaşan şantajcılar genç oyuncunun müstehcen fotoğraf ve videolarını piyasaya süreceği şantajıyla önce 40 bin dolar para aldı. Geçtiğimiz Nisan ayında meydana gelen olayda, 'Aile hayatını bitireceğim' diyen şantajcılar ardından 60 bin dolar daha para istedi. Şantajcılara bu kez istediğini vermeyen Kubilay Aka soluğu savcılıkta aldı. İşte olayın ayrıntıları...

Kubilay Aka, Hürriyet'ten Hakan Gence'ye verdiği röportajda; "Peki, şöhretle ahlaksız teklifler geliyor mu?" sorusuna gülerek "Hakan beni bir seks objesi olarak gösteremeyeceksin" yanıtını vermişti.

'Vatanım Sensin' dizisinde ki rolleriyle parlayan Kubilay Aka ve Miray Daner daha sonra birlikte aşk yaşayarak ayrılmışlardı.

'Kariyerimi gölgeleyecek kadar yakışıklı değilim'

Aka, "Yakışıklılığın yeteneğini gölgelediği oldu mu?" sorusuna da "Kariyerimi gölgeleyecek kadar yakışıklı değilim, belki bir serinlik yaratabilirim (gülüyor). Bana genelde şeytan tüyüm olduğunu söylerler. Bence yakışıklılık bu meslekte avantaj da dezavantaj da olabiliyor" yanıtını verdi.

Dizilerin en yakışıklı oyuncularının başında gelen Kubilay Aka son zamanlarda zor şeyler yaşıyor. Vatanım Sensin, Çukur, Cam Tavanlar, Oğlun, Aşk 101 gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan 27 yaşındaki oyuncu Kubilay Aka, müstehcen fotoğraf ve videolarını piyasaya süreceğini söyleyen şantajcılara 40 bin dolar para kaptırdı.

60 BİN DOLAR İSTEDİLER

Kubilay Aka son günlerde oyunculuğu ile değil magazin basınını meşgul eden çapkınlıkları ile gündemde. Daha önce 25 yaşındaki Beyza Güneş'e DM'den seks içerikli mesaj atttığı iddiasıyla haberlerle konu olan Kubilay Aka bu kez uygunsuz görüntüler yüzünden şantaj ve tehdite maruz kalarak dolandırıcılara 40 Bin Dolar kaptırdığı haberleriyle gündeme geldi. Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre ünlü oyuncu Kubilay Aka'ya ulaşan şantajcılar genç oyuncunun müstehcen fotoğraf ve videolarını piyasaya süreceği şantajıyla önce 40 bin dolar para aldı. Geçtiğimiz Nisan ayında meydana gelen olayda, 'Aile hayatını bitireceğim' diyen şantajcılar ardından 60 bin dolar daha para istedi. Şantajcılara bu kez istediğini vermeyen Kubilay Aka soluğu savcılıkta aldı.

DAHA ÖNCE DE SORUN YAŞAMIŞTI

Daha önce DM'den yürüdüğü özel mesajları ifşa edilen Kubilay Aka, konu ile ilgili olarak 2. Sayfa'ya konuşmuştu:

'Bazen insanlara güvenirsiniz başınıza böyle işler gelir. Bu tarz olaylarla basına yansımaktan nefret ederim. Ben sapık da değilim, çok düşkünlüğü olan biri de değilim. Hayatımıza birileri giriyor çıkıyor sonuçta. Kötü bir tecrübe tabi ki, bunun da yanlış ve doğru tarafında kalmayı düşünüyorum. Artık hukuki bir süreç, çok da konuşmaya gerek yok.'

İbrahim Tatlıses "Ben Suphiye Orancı'yı tanımıyorum" İbrahim Tatlıses "Ben Suphiye Orancı'yı tanımıyorum"

Kubilay Aka iddiaların ardından yalnızca Kanal D'de yayınlanan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunduğu '2. Sayfa' programına bağlanarak açıklamalarda bulunmuştu.

KUBİLAY AKA KİMDİR?

12 Nisan 1995 tarihinden doğan Kubilay Aka, Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde Havaalanı Yönetim bölümünden mezun olmuştur. Daha sonraları oyunculuk eğitimi almıştır. Aka, 'Vatanım Sensin' (Ali Kemal), 'Yakışıklı' (Kemal), 'Çukur' (Celasun), 'Aşk Bu Mu?' (Umut), 'Aşk 101' (Kerem) yapımlarında rol aldı.

Editör: TE Bilisim