Eşi Mustafa Can Keser'le ayrılmak üzere olduğu öğrenilen Damla Ersubaşı geceye tek katıldı. Muhabirlerin sorularına Ersubaşı, "Mutluyum. Bugün davet için buradayım" sözleriyle yanıt verdi.

"HEDİYE İSTEMEM, SATIN ALIRIM"

Geceye siyahlar içersinde katılan Didem Soydan, taktığı maskeyle ilgili "Herkes birbirini destekleyecek. Bu maskeyi Deniz Akkaya'dan satın aldım. Hediye istemem, ben her zaman satın almayı tercih ederim. Deniz, makul fiyata maskeyi satıyor. Hiç uçmamış" yorumunda bulundu.

"AMACIM KALICI BİR MARKA OLMAK"

Demet Şener geceye katılan isimler arasındaydı. Şener, "Biliyorsunuz yeni markamı kurdum. Kanada'dan Amerika'ya, Avrupa'ya kadar siparişler aldık. Allah'a çok şükür güzel gidiyor. Kış sezonuyla ilgili çalışıyoruz şu an. Bu geceye de kendi tasarımımla katıldım. Demet Şener önce markamızı tanıtmak istiyoruz. Yurt dışında ve yurt içinde en iyisi olmak için çalışıyoruz. Para her zaman sonraki  planda. Amaç kalıcı bir marka olmak" şeklinde konuştu.

“YALNIZ KOVBOY"

Geceye Safiye Soyman olmadan katılan Faik Öztürk, "bundan sonra böyle gecelerde beni 'Yalnız Kovboy' olarak göreceksiniz." dedi.

Editör: TE Bilisim