Mahsun Kırmızıgül’ün avukat eşi Ece Binay, Beykoz 1. Aile Mahkemesi’nde anlaşmalı Boşanma Davası açtı. Çift, duruşma öncesi adliyeye gelerek mahkeme salonuna geçti. Görülen duruşmanın ardından Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay tek celsede boşandı.

'EVLİLİĞİMİZİ KURTARAMADIK'
Kırmızıgül duruşma sonrası yaptığı açıklamada “Evliliğimiz kurtarmak için elimden gelen yaptım. Ama olmadı” dedi. Mutsuz olduğu gözlenen Kırmızıgül, ihanet iddialarıyla ilgili soruları ise cevapsız bırakarak aracıyla adliyeden ayrıldı.

'BOŞANMA DAVASI AÇMIŞTIM'
Mahsun Kırmızıgül’ün ardından adliyeden çıkan avukat Ece Binay ise açıklamasında “Boşanma davası açmıştım, sonuçlandı ve boşandık. Çocuğumuzun velayeti bende kaldı” dedi. Çiftin Lavin isimli bir çocukları bulunuyor.

Yüzünü gerdiren Cenk Eren son haliyle takipçilerini şaşırttı Yüzünü gerdiren Cenk Eren son haliyle takipçilerini şaşırttı

Mahsun Kırmızıgül, 2016 yılında avukat Ece Binay ile ABD’nin Los Angeles şehrinde dünyaevine girmişti. Çiftin 2017 yılında Amerika’da dünyaya gelen Lavin isimli bir kızı var.

Mahsun Kırmızıgül'ün başka bir kadınla sarmaş dolaş çekilmiş samimi fotoğrafları sosyal medyayı sallamış, ihanet iddiaları konuşulur olmuştu. Boşanma sonrası ihanet iddialarına her hangi bir yanıt gelmedi. Mahsun Kırmızıgül "Evliliğimizi kurtaramadık" demekle yetindi. (Kelebek)

Editör: TE Bilisim