Mavi ve Kıvanç Tatlıtuğ, birlikteliklerinin 10. sezonunu jean şıklığının göz kamaştırdığı çok özel bir geceyle kutladı. Kıvanç’ın gitar performansıyla çok ses getiren Mavi Yaz reklam filmi, davetliler tarafından büyük alkış topladı. Nef Bebeköy’deki etkinliğe Mavi ile Kıvanç’ın yol arkadaşlığına tanıklık eden, Başak Dizer, Elçin Sangu, Melisa Pamuk, Bade İşçil, Yasemin ve İzzet Özilhan, Kerem Çatay, Kıvanç Kasabalı, Leyla Tanlar, Tanem ve Edhem Dirvana, Sarp Can Köroğlu, Zeynep Tosun, Duygu Sarışın, Cem Tatlıtuğ, Feridun Düzağaç ve Deniz Marşan’ın da aralarında bulunduğu yakın dostları ve moda dünyasının önemli isimleri katıldı.

Mavi Yaz Başlıyor. Çok ses getirecek

Kıvanç Tatlıtuğ, “Mavi ile marka ve marka yüzü ilişkisinden çok öte yol arkadaşı olduk biz. Birlikte geliştik ve hep yeni şeyler yaptık. Bugüne kadarki reklam filmlerinde benim hayatımın yansımalarını görüyorduk, hepsi tam üstüme göre dikilmiş kampanyalardı. Mavi Yaz filminde ise gitarla hayatıma yeni bir renk daha kattılar ve yapabileceklerim konusunda bir kez daha ilham verdiler. Jean ve müziğin efsanevi birlikteliğiyle çok ses getirecek bir Mavi yaz bizi bekliyor.” dedi.

Mavi CEO’su Cüneyt Yavuz, “Kalbi jean’le atan bir marka olarak bugün Türkiye’de jean denince insanların aklına ilk Mavi geliyorsa bu başarıda Kıvanç’ın rolü büyük. Hem markası, hem de ürünleriyle ses getiren, kaliteyi ve iyi işler yapmayı odağına koymuş global bir şirket olarak, her sezon yenilenmenin ve heyecan yaratmanın peşindeyiz. Bu kampanyayla, aynı zamanda gençlere ‘İyi bir jean her zaman sana güç verir, cesaretlendirir ve özgür hissettirir’ diyoruz.”

Başak Dizer-Tanem Sivar-YaseminÖğün-Yasemin Özilhan

Feridun Düzağaç
Kıvanç Tatlıtuğ

Reklam Filmi Künyesi

Reklam Yıldızı

Kıvanç Tatlıtuğ

Senaryo

Ali Taran

Yönetmen

Cemal Alpan

Görüntü Yönetmeni

Burak Turan

Müzik

Cem Karaca - Resimdeki Gözyaşları

Süre

59 sn

Kampanya Sloganı: Mavi Yaz başlıyor. Çok Ses Getirecek

Hashtag: #maviyaz

Reklam Filmi linki: https://youtu.be/1RtMv9PheeA

Editör: TE Bilisim