Mehmet Ali Erbil, Belarus'ta sunuculuk yaptığı İbrahim Tatlıses’in konseri öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ünlü şovmen, kamuoyundan özür diledi. İşte ayrıntılar…

Şarkıcı ve fenomen Ece Ronay, geçtiğimiz günlerde ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'i taciz ile suçlamıştı. Taciz suçlamasıyla zor günler geçiren Mehmet Ali Erbil açıklama yaptı.

Erbil, Magazinsortie.com 'a yaptığı açıklamada; Ece Ronay'ın klibinde oynadığı için kamuoyundan özür diledi.
Erbil'in açıklaması şöyle: Ben o hanımefendiden değil araştırmadan güvenip klibinde oynadığım için kamuoyundan özür diledim.

GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLADI

Ünlü şovmen sunuculuk yaptığı İbrahim Tatlıses'in konseri öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"ÖZÜR DİLİYORUM"

Ünlü şovmen, kamuoyundan özür dileyerek, "Daha fazla ince eleyip sık dokurum artık. Eleyip sık dokumadığımın farkına vardım. Bir tek yanlışım o. Özür diliyorum kamuoyundan yani" diye konuştu.

"BUNDAN SONRA SOSYAL MEDYADA YÜRÜMEYECEĞİM"

Erbil, "Bundan sonra da sosyal medyada yürümeyin" diyen bir basın mensubuna ise "Bundan sonra sosyal medyada yürümeyeceğim. Benim en büyük yürümem takibe takip..." diyerek karşılık verdi.

"OYALANIYORUM"

Gazetecilerin, "Sosyal medyayı kapattım diyebiliyor musunuz? "sorusuna ise Erbil "Çok eğleniyorum. Yok öyle diyemem. Çok oyalanıyorum" diye konuştu.

Önceki gün konser veren Serdar Ortaç, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in klibinde rol aldığı sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ı taciz ettiği iddialarıyla ilgili konuştu. Ünlü şarkıcı, "Haberlere bakamadım ama Mehmet yapmaz. Vallahi şaşırdım, kaldım. Öyle tahmin ediyorum" dedi

Editör: TE Bilisim