Mehmet Ali Erbil, Kartal da Ağrısız Hayat Merkezi'nde kontrolden geçti. Usta oyuncu çıkışta medya mensuplarının sorularını yanıtladı.

Seda Sayan yedinci evliliğini yapıyor, Siz dörtte kaldınız. Sizin beş, altı olacak mı, sorusuna, “Ona yetişmeme daha çok var… Altıncıya gidememiştim. Nikahına daha çok var. Yedinciye kısmet dedim. Bak yedinci geldi… Şimdi yedinciye gidemezsem kısmet sekizinci nikahına giderim” yanıtını verdi.

“Aşkın yaşı olmaz”

Zaman zaman genç isimlerle adı anılan Mehmet Ali Erbil “İlişkilerde yaş farkına nasıl bakıyorsunuz?” sorusunu da “Aşkın yaşı olmaz ki… Bu planlama, programlama değil… Aşkta yaş olmaz” diye yanıtladı.

Erbil, “İlerde oğlunuzun sizin sektörde olmasını ister misiniz?” sorusuna da “Yok. İstemem. Onun başka düşünceleri var… Sanat, oyunculuk düşünmüyor… Başka sektör olabilir” cevabını verdi.

“Serdar Ortaç popun kralı benim dedi. Komedi dünyasının kralı kim? Şov dünyasında kral kim?” sorusuna ise Erbil, “Kral olarak adlandırmak yanlış olur. Benim beğendiğim, benim güldüğüm Şafak Sezer var” yanıtını vererek Şafak Sezer’i onore etti.

MHP'li olduğunu açıklayan Hakan Ural eleştirilere yanıt verdi MHP'li olduğunu açıklayan Hakan Ural eleştirilere yanıt verdi

Mehmet Ali Erbil, Çağlar Ökten ile evlilik hazırlığında olan Seda Sayan'la ilgili sorulara samimi yanıt verdi. İkilinin bir süre önce araları açılmış, karşılıklı özür dilemeler ve jestlerle durum tatlıya bağlanmıştı.

Editör: TE Bilisim