Mehmet Ali Erbil, bir estetik kliniğindeki randevusu için yardımcılarıyla Nişantaşı’ndaydı. Henüz yardım almadan yürüyemediği görülen şovmen, şoförü ve kadın yardımcısının kollarında estetik merkezinin kapısına kadar ilerledi.

Erbil, kliniğin kapısında sağlık durumunu soran basan mensuplarının soruları üzerine eski günlerdeki gibi yine espriyi patlatıp, neşesinden bir şey kaybetmediğini gösterdi.

"ESTETİĞE GELDİM" 

Erbil, “Fizik tedaviye mi geldiniz?” diye soran basın mensuplarına şakayla takılıp, geçtiğimiz günlerde Fransız askısı yaptırdığı yeni görüntüsüyle gündem olan Seda Sayan’a atıfta bulunup “Şükür arkadaşlar iyiyim, fizik tedaviye gelmedim. Seda Sayan’a benzemeye, estetiğe geldim” cevabını verdi.

Erbil’in yüzündeki kırışıklıkları gidermek estetik müdahale yaptırdığı öğrenilirken, sanatçının kullandığı otomobilinin ön camınındaki 'FIFA ve TFF Görevli' yazılı kartvizit gözlerden kaçmadı.

ESTETİK AÇIKLAMASI
Yaptırdığı estetik operasyonları saklamayan Seda Sayan, son dönemde yüzündeki değişiklik gündeme gelince Instagram hesabından açıklama yapmıştı.

Son halini yayınlayan şarkıcı, “Lip lift (dudak kaldırma) yaptırdım. Bir hafta çekimlere burnumdaki bantla katıldım. Ekrandan görüntü alındığı için ortaya çirkin görüntüler çıkıyor. Merak etmeyin iyiyim” mesajını yazmıştı.

Seda Sayan, şu sıralar yakın arkadaşı Safiye Soyman ile Miami de tatilde bulunuyor.

Mehmet Ali Erbil; 'Seda Sayan filtresi' ve estetikleriyle gündemden düşmeyen Seda Sayan'ı diline doladı.

ESPRİYİ PATLATTI!

Erbil, "Fizik tedaviye mi geldiniz?" diye soran basın mensuplarına şakayla takılıp, geçtiğimiz günlerde 'Fransız Askısı' yaptıran Seda Sayan'a atıfta buludu. Ünlü şovmen, "Şükür arkadaşlar iyiyim, fizik tedaviye gelmedim. Estetiğe, Seda Sayan'a benzemeye geldim" sözleriyle espri yaptı. Erbil'in yüzündeki kırışıklıkları gidermek için yüzüne estetik müdahale yaptırdığı öğrenildi.

Kaynak: Milliyet, Seçkin Şenvardar

Editör: TE Bilisim