"İLİŞKİYİ YIPRATMAK İÇİN YAPILDI"

Hadise ile birlikteliği sadece beş ay süren Mehmet Dinçerler, ünlü şarkıcıya evlilik teklifinde hediye ettiği 3 milyon TL değerindeki yüzüğün sahte olduğu iddiasına ilk kez yanıt verdi. A Para’da ekranlara gelen 'Yıldızlı Sohbetler' programında Funda Karayel'in sorularını yanıtlayan iş insanı, konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Daha önce Hadise'nin yüzüğünün replika olduğu iddia edilmişti. İddiaya göre; değerinin 3 milyon TL olduğu söylenen yüzüğü satmak isteyen şarkıcı, gerçeği öğrenince şoke olmuştu. Hadise'nin replika yüzüğüne, 10 bin euro değer biçilmişti. Durum karşısında sarsılan sanatçı, sattığı takının parasını hayvan derneklerine bağışlamıştı.

Öte yandan Mehmet Dinçerler’in evli oldukları dönemde Hadise’ye, "3 milyon TL’lik yüzük takıyorsun, dikkat et" diyerek, baskı yaptığı da basına yansıyan haberler arasında yer almıştı.

Hadise'den rekor! İki reklamla milyonlarca TL kazandı, Hadise makyajsız pozlarını paylaştı.

"EŞYALARIN PEŞİNDE KOŞMADIM"

"Boşandıktan sonra robot süpürge ve gümüş tepsiyi geri aldın mı?" sorusuna da cevap veren Dinçerler, "Bu eğlenceli bir haber. Gördükçe gülüyorum, insanlara eğlence çıktı. Tabi ki hayatım boyunca böyle ufak tefek şeylerin peşinde koşan biri olmadım. Maddiyat ve eşyaların peşinde koşan bir süreç yaşamadık" ifadelerini kullandı.

"HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM"

Demet Akalın'ın kiracı isyanı: O evi almak için gece gündüz çalıştım Demet Akalın'ın kiracı isyanı: O evi almak için gece gündüz çalıştım

Ünlü iş insanı, geçmişte attığı, boşanma döneminde magazin gündemine bomba gibi düşen tweet’leri için özür diledi: Tweetler gerçekten çok üzücü. Ben de gördüğümde utanç duydum. 20'li yaşların başında, sorumluluk sahibi olmayan bir gencin cahilce yazdığı saçmalamalar. Gördüğüm anda sosyal medya hesaplarımı kapattım, karşıma çıksın istemedim. Bu tweetler yüzünden gerçekten özür dilerim. Keşke yazmasaymışım. (Milliyet)

Editör: TE Bilisim