Oyuncu Ahu Tuğba ile bir dönem aşk yaşayan ve katıldığı programdaki danslarıyla bir zamanların çok konuşulan ismi olan Meriç Erkan, giyim tarzını, imajını ve adını değiştirdi.

İsmini 'Mahmut' olarak değiştiren Erkan, Yeni Şafak'a yaptığı açıklamada, 'Nasuh tövbesi' ettiğini söylerken, 'bambaşka bir hayata geçtiğini' açıkladı.

"KİMSEYİ YADIRGAMIYORUM"

"Ya nasıl böyle bir hayat yaşamışım diyorum" diyen Erkan, "Kimseyi de yadırgamıyorum, bu şekilde olanları. Yadırgamıyorum derken biz de bu yoldan geçtiğimiz için... Kurban olduğum Allah'ım sözünden dönmez, o beni affetti" şeklinde konuştu.

"O PROGRAMLARIN HEMEN HEMEN TAMAMI KURGUYDU"

Daha önce katıldığı eğlence programlarından da bahseden Erkan, "Mesela benim zaten daha önce show dünyasında katıldığım programların hemen hemen tamamı kurguydu. Onlarla alakalı bana diyorlar evlenemedin edemedin, aslında tabii bunlar tamamı kurgu olan olaylardı. Onların içinde olduğum için direkt biliyorum" dedi.

Hakan Sabancı'nın annesi, Hande Erçel'i veto etti iddiası! Hakan Sabancı'nın annesi, Hande Erçel'i veto etti iddiası!

Yeni imajı ve değiştirdiği hayat tarzıyla herkesi şaşırtan Erkan'ın açıklamaları sonrasında gözler Ahu Tuğba'ya çevrildi.

"SEVGİLİM OLMADI, TV FORMATIYDI"

magazinsortie.com’a konuşan Ahu Tuğba şunları söyledi:  

"Benim bu adamla hiçbir şeyim olmadı, olamaz da, Savaş Kalafat çok iyi bilir olmadığını. Kalafat ve eşi ile kameramanlar da gün boyu yanımdalardı. Meriç Erkan, Allah yolunda ise ya da Allah yoluna girdiyse benimle hiçbir zaman beraber olmadığını söyler. Sevgilim olmadı, TV formatıydı" şeklinde devam etti. Uzun yıllardır ABD'de yaşayan Ahu Tuğba, Meriç Erkan’la ekrana geldikleri programda format gereği sevgili olduklarını belirtti.

KATARSİS'E KONUK OLDU

Meriç Erkan, son olarak Katarsis'e konuk oldu. "Ben aradığımı buldum. Yatırımım ahirete" diyen Erkan, o dönem yaşadığı hayatla ilgili "Böyle yaparsam reyting getiriyor, her şey yolunda. O ortamda öyle gidiyordu, bambaşka bir pencereden bakınca olay bambaşka oluyor. Öldüğüm adı düşünemiyorum, dans ederken hoş değil. Ahu Tuğba'yla program bu binadaydı. O dönem görevim insan eğlendirmekti" dedi

"ÇOK GÜVENDE HİSSEDİYORUM"

Meriç Erkan konuşmasının devamında ise "Ben zaten imansızdım demiyorum. Hareketlerimle başka yaşantıdaydım. Hareketlerimi düzeltip kendimi inanılmaz bir atmosfere attım, çok güvende hissediyorum" yorumunda bulundu.

AHU TUĞBA İTİRAFI

Meriç Erkan çıktığı yayınlarla ilgili de "Doğaçlama kurgu. Sen buna aşıksın bu da seni kabul etmiyor. Kritik noktaları onlar belirliyor gerisi sana kalıyor. Bir duygu yok varmış gibi. Ahu Tuğba'ya karşı hiçbir şey yoktu. Aslında o dönemin yalancısıyım ben. Buna razı edilmiştim bu da benim hatamdır" itirafında bulundu.

"ÇİFTLER KURGULANIYORDU"

Esra Erol'un sunduğu evlilik programına da katılan Erkan "Çiftler kurgulanıyordu. Ne ilgi ne alaka var, reyting canavarları başrolü alıyorlardı, haftalık para veriyorlardı, biz de alıyorduk. Kurguydu. Ahu Tuğba kadar değildi ama" dedi.

Meriç Erkan o dönemle ilgili "Cahillikten dolayı o dönem bir sallanıyorsun o büyüye kapılıyorsun. Bir havalara giriyorsun. Çok tehlikeli. Aşırı şöhretim yoktu ama gez gez gez ne olacak uçarı bir hayat" dedi.

MERİÇ ERKAN KİMDİR?

Meriç Erkan, 2 Temmuz 1969 tarihinde Samsun’da dünyaya geldi, ilköğretimini de orada tamamladı. 1987 yılında Samsun Maltepe Lisesi'nden mezun olduktan sonra ajanslarda modellik yapmaya başladı. Adını Kuşum Aydın'ın sunduğu programla duyuran Meriç Erkan, Ahu Tuğba ile yaşadığı aşk ile hatırlanıyor.

Esra Erol'un programına katılan ve programdan olaylı bir şekilde ayrılan Meriç Erkan, program hakkında çeşitli iddialarda bulunmuştu. Meriç Erkan, yaşadığı büyük aşktan sonra inzivaya çekildi ve ekranlarda yer almadı.

Editör: TE Bilisim