Merve Boluğur uzun zamandır aşk yaşadığı sevgilisiyle evlendi. Oyuncu, DJ Mert Aydın ile dün akşam Fuat Paşa Yalısı’nda nikâh masasına oturdu.

Boluğur’un şahitliğini Behzat Gerçeker, Aslı Hünel ve Bülent Kuş, Aydın’ınkini ise Çetin Yılmaz, Nurettin Doğan ve Murat İşgel yaptı

Bülent Ersoy için "gebersin" diyen Yılmaz Morgül haber için asparagas diyerek yalanladı, ardından ses kayıdı çıktı Bülent Ersoy için "gebersin" diyen Yılmaz Morgül haber için asparagas diyerek yalanladı, ardından ses kayıdı çıktı

Çiftin nikâhını Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen kıydı. Modacı Tolga Çam’ın imzasını taşıyan iki gelinlik giyen Merve Boluğur, düğün öncesi sosyal medya hesabında adına ‘Aydın’ soyadını da ekledi. Oyuncu, eşiyle fotoğrafını da “Kocam dedim dedim oldun. Seni çok seviyorum” notuyla paylaştı.

Merve Boluğur ve Dj Mert Aydın'ın nikahı kıyılırken Aydın'ın arkadaşlarından bir sürpriz geldi.

İmzalar atılmadan önce Müslüm Gürses'in 'Olmadı Yar' şarkısının 'Son pişmanlık neye yarar' bölümü çalındı. Boluğur, gülerek 'ne alaka' sözleriyle sitem etti.

10 TAM ALTIN TAKTI

Merve Boluğur'un nikah şahitliğini yapan Aslı Hünel, geline 10 tam altın taktı. Takının toplam değeri 65 bin TL'yi bulduğu öğrenildi.

Oyuncu Merve Boluğur gelinlikle fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

MERT AYDIN KİMDİR?

Mert Aydın, 6 Mart 1987 yılında İstanbul'da doğmuştur. 35 yaşındaki Aydın, 14 yaşındayken profesyonel olarak müzik eğitimlerine başladı. Eğlence sektörünün tanınan isimlerinden olan Mert Aydın DJ'dir. Ajda Pekkan, Irmak Arıcı, Sinan Akçıl, Behzat Gerçeker, Linet gibi isimlerle çalışan Mert Aydın, Nokta müziğin de kurucuları arasında yer alıyor.

Editör: TE Bilisim